Otthagyja a békéscsabai színházat Dobó Kata

2014.11.21. 16:11

Nem vállal több szerepet a békéscsabai Jókai Színházban Dobó Kata. A kínos helyzetek elkerülése miatt inkább Budapesten dolgozik.

A múlt hét óta már nem titok, hogy Dobó Kata és Gulyás Levente zenei igazgató nem egy pár többé. Hatéves kislányuk, Szofi sem tudta egyben tartani a családot, a hírek szerint pedig a férfi már másba szerelmes

A Bors információi szerint Dobó Kata nem hajlandó egy színpadra állni párja új szerelmével, ezért felmond a Békéscsabai Jókai Színházban. 

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Dobó Kata művésznő remek alakításával folyamatosan műsoron tartjuk a díjnyertes Lear király című produkciónkat, mellyel több fesztiválon szerepeltünk nagy sikerrel, és jelenleg is tárgyalások folynak jelentős európai fesztiválokon való bemutatásra" – tájékoztatta a lapot Fekete Péter színházigazgató. A napilap úgy tudja, hogy ezt a darabot legközelebb tavasszal tűzik műsorra. Információink szerint akkortájt egy másik darabban is szerepet kapott volna Dobó Kata, de azt visszautasította.

"Inkább egy fővárosi felkérést fogadott el, leginkább a kislánya miatt, hogy ne kelljen annyit utaznia. Katának most bőven van feladata, játszik a Fapad című tévés sorozatban, premierre készül a Pinceszínházban, ahol a Tartuffe-ben jelenleg is főszerepet játszik, folyamatosan fellép a Játékszínben, valamint a Vágó Rékával közös cipőkollekció projektjük is sok idejét elveszi. Egyedülálló édesanyaként neveli Szofit, és békét, nyugalmat szeretne maga körül" – mondta a lapnak Kata menedzsmentje, a TMC, utalva arra, hogy Kata feltételezhetően végleg hátat fordít a békéscsabai színháznak.

 

Dobó KataGulyás LeventeBékéscsabaszínésznőszerepBékéscsabai Jókai Színház