Kulcsár Edina már a világverseny helyszínén van: viszontagságos útja volt

Forrás: facebook/Kulcsár Edina -
repülőút világverseny Kulcsár Edina Magyarország Szépe Miss World Hungary London
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fej- és fülfájással küzdött Kulcsár Edina, akit megviselt a repülőút Londonig, ahol a Miss World világversenyt rendezik és hazánkat képviseli. Reméljük, gyorsan jobban lesz!

Ahogy a Life.hu is megírta, Kulcsár Edina nyerte a Miss World Hungary szépségversenyt, ezzel ő lett Magyarország szépe. A királynő sokat dolgozott azért, hogy legjobb formáját mutassa majd a londoni világversenyen. Sőt még az esküvője is ugrott szépségkirálynői teendői miatt. Most azonban Edina finisbe ért és itt az idő, hogy bizonyítson. Az odavezető repülőút azonban megviselte a lányt, aki csütörtökön repült a brit fővárosba.

Forrás: facebook/Kulcsár Edina

„Tegnap sikeresen landoltunk Londonban! Sajnos a repülések alkalmával állandó jelleggel fáj a fejem és a fülem, de számomra ez már csak ilyen. Hamarosan jövök nektek egy nagyobb szusszanásnyi beszámolóval!" – írta közösségi oldalán Edina.

Edina videója körül izzott a levegő

A magyar szépségkirálynő angol nyelvű videója kiverte a biztosítékot a kommentelőknél. A Life.hu cikkében Sarka Kata megvédte Edinát.
Kulcsár Edina válogat a milliós értékek között http://www.life.hu/bulvar/20141118-kulcsar-edina-valogat-a-millios-ertekek-kozott-zsolnay-vazat-elfogadta-a-fulbevalot-nem.htmlMagyarország Szépe megtalálta a tökéletes ajándékot, amit a világversenyre visz magával. Azt viszont nem vállalta, hogy a méregdrága brill fülbevalót felveszi.TV + Bulvár--"Kulcsár Edina ledobott pár kalóriát még"http://www.life.hu/bulvar/20141116-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-a-valovilag7-kulcsar-edina-liptai-claudia-rising-star-majka-liptai.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--Most épp Kulcsár Edina a világszépehttp://www.life.hu/bulvar/20140828-kulcsar-edina-magyarorszag-szepe-a-miss-world-hungary-lehet-hogy-megnyeri-a-vilagversenyt-a.htmlA Magyarország szépe győztese a világverseny kapcsán meghirdetett szavazásokon első helyen áll, így jó esélyekkel pályázik a Miss World címére. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.