kártérítési felelősség kártérítés színész Stohl András baleset millió sérült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hárommillió forint kártérítést kap K. Pál és lánya. Ők azok, akik Stohl András közlekedési balesetének áldozatai lettek. A színész ügyvédje szerint, ezt az összeget a biztosító fizeti majd ki.

Ahogy a Life.hu is megírta, Stohl András már leülte börtönbüntetését. A károsultakat azonban anyagi kár is érte, ezért négy és fél év után a Debreceni Ítélőtábla csütörtökön meghozta ítéletét a jogerős a kártérítési perben, amelyet a Stohl András által okozott balesetben megsérült K. Pál és lánya, Ibolya indított – írja a Bors.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

„Az ítélőtábla a II. r. felperes részére fizetendő nem vagyoni kártérítés összegét nyolcszázezer forintra felemelte. Egyebekben helybenhagyta az elsőfokú ítéletet" – derült ki az ítélőtábla lapnak küldött válaszaiból. Ez azt jelenti, a Pali bácsinak első fokon megítélt két és fél millió forint maradt, a lányának korábban jogosnak tartott félmilliós összeget megemelték.

Mivel Stohl András nem szeretett volna az ügyben nyilatkozni, ügyvédjét érte el a lap.
„Ügyfelemnek érvényes biztosítása volt, így a kártérítés összegének megfizetése a biztosító kötelessége" – mondta dr. Péchy Kristóf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.