VV Renit az őrület kergeti, VV Vikcsunak mécsestörése van - Nagy nyelvújítók a ValóVilág7 játékosai

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
VV Vikcsu RTL 2 VV Laci VV Dóri ValóVilág 7 VV Reni VV Zsuzsa VV Fanni VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csupán csak néhány napja mulatozhatunk, szörnyülködhetünk, stb... a ValóVilág7 lakóinak káprázatos szókincsén, de már most úgy gondoltuk, megosztjuk a hallottakat. Ígérjük, nem utoljára. Hisszük: kultúrmissziót teljesítünk. Cikkünk elolvasása után megszavazhatod, melyik villalakó fejében hatalmasabb az a bizonyos fekete lyuk. Hajrá!

A ValóVilág6-ról simán kijelentettük, hogy alapjaiban formálta meg a magyar nyelvet, de semmi nem volt az ahhoz képest, amit most a hetedik szériában hallhatunk. És még csak egy hét telt el... Mi lesz itt, ha a lakók még jobban elengedik magukat?

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Persze, van, ami nem változik. Ahogy a VV6-osok úgy a 7-esek is nemes egyszerűséggel kortárs beszédként emlegetik a kortesbeszédet, ha az RTL 2 elkészít még néhány szériát, tuti, hogy ez a szótárakban is bekerül, így. Aurelio farokpörgetős napi rutinja után a helikopterezés is az aktív szókincsünk része lett, és a játék végére pedig a szkreccselés szó jelentését (VV Laci a maszturbálást nevezi így) is mindenki vágja majd. Laci ugyanitt örökbecsű alapigazságot is megfogalmazott: "egyszer fogok így kinézni, mint ahogy most".

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Persze, az, hogy a játékosok valami sajátos szlenget használnak, a legkevesebb, és az Erdélyből érkezett Edina tájszólása sem feltétlenül kell, hogy bántsa a fülünket. Lassan kezdjük megszokni, az "örvendek neked" -kifejezést is, ami, valljuk be, elég mókás, és a szinte á-nak ejtett a-betűket, nem hiába lett Edina jelzője ízesbeszédű. A villában csak Maricsunak becézett lány Dávidról így nyilatkozott: "többé-kevésbé azt gondoltam róla, hogy egy kedves meleg fiú de ez megváltozott pozitív irányba
szimpatikus volt és örvendtem is neki". Dávid pedig így írta körül szexuális túlfűtöttségét: "Nem lett vége a sztorinak, de éreztem, hogy a zsák pattanásig van, tudod". Tudjuk.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Szóval nem is ezek a legviccesebbek, sokkal inkább azok, amikor a játékosok nagyon, de nagyon szeretnének egy-egy már általuk is hallott szókapcsolatot, esetleg szólást vagy közmondást használni, de az istenért sem megy nekik: "Már az őrület kergetett" - hallottuk például Renitől a beköltözésekor... Később pedig ez hagyta el a száját: "az orránál fogva ÚGY vezeti, mint anyukám a kiskutyákat, pórázon". Zseniális.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Zsuzsa pedig így jellemezte a férfiakhoz való viszonyát: "pasikkal meg tudom érteni gyorsan a hangot".

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Rettentően vicces, ahogy Fanni - akit saját bevallása szerint bármelyik villafiú nyalhatna - minden kijelentéséhez hozzáteszi, hogy "szerintem" - így: "szerintem én pornót is szoktam nézni, heti két alkalommal". És más szerint? Vagy szerinte pornó, más szerint szerelmesfilm? Igen, ő az a villalakó, aki szerint Dennisnek "tesztorszteronos keze" van, szereti, ha "szoli- és uvcsíkot húz maga után", valamint "Álon Dálont" szeretne faragni Daniból. Egyelőre ez nem tűnik valószínűnek, de az ánnál inkább, hogy a nagyhajú lány szíjhasítás áldozata lesz (sic!).

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Laci sem nyerne versenyt retorikából, szerinte őt a drogbalhéjával címlapokra kerülő Dóri - akit egyébként egy hét után lazán leócskaribancozott - "lekategorizálta", méghozzá a fiatal kora miatt, hónaljujjazós Maci szerint pedig Vikcsunak "mécsestörése van", na persze.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

Szerintetek ki a legostobább villalakó?

"VV Fanni kapós, VV Dóri segge lapos"http://www.life.hu/bulvar/20141123-bulvarrap-hegyi-rolival-vv-fanni-kapos-vv-dori-segge-lapos.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + Bulvár--VV Fanni édesapja kiborulthttp://www.life.hu/bulvar/20141122-a-valovilag7-vv-fannijanak-csaladja-kiborult-a-lany-viselkedesen.htmlKiderült, Fanni szülei nem nagyon örültek, hogy a lányuk jelentkezett a ValóVilágba. Az összefoglalók rendre kiverik náluk a biztosítékot. TV + Bulvár--VV Vikcsu alaposan megvezette a szüleit, máris szexelthttp://www.life.hu/bulvar/20141117-vv-vikcsu-nem-szexmanias-arultak-el-a-szulok.htmlBalhés, nagyszájú csajnak mutatkozott be VV Vikcsu a villába való bevonuláskor az RTLII stúdiójában, akit a kisfilmjében egyenesen szexmániásnak mutattak be. A szülők szerint a valóság viszont egészen más, ő nem ilyen lány. Az első villában töltött este szerint Vikcsu megvezette a szüleit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.