Magyar barátnője van Bianchinak?

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je -
barát Japán Nagydíj Forma-1 barátság baleset támadás Jules Bianchi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Zsófi nevű lány azt állítja, hogy a súlyos balesetet szenvedett Forma-1-es pilóta, Jules Bianchi barátja lett két hónapja. A lány szavaiban azonban sokan kételkednek, egész egyszerűen hazugnak tartják.

Zsófi a Borsnak mesélte el történetét és mutatta meg a pilótával folytatott levelezését. E szerint Jules buliba hívta a csinos modellt, sőt, arról is írt, hogy szeretné még látni.

Forrás: AFP/Jung Yeon-Je

Bár a lány nem mondta, hogy több van köztük, mint barátság, néhány közösségi oldal felfújta a dolgot, és így állította be. Jó néhányan támadták is Zsófit, és kételkedtek a szavaiban. Egy olvasó szerint biztos, hogy van barátnője Jules-nek, és soha nem találkozgatna meg vacsorázgatna senkivel. „Plusz szeptember második hétvégéjén baromira nem járt Magyarországon" - írta.

Nos, a lap szerint a francia sportoló a Facebookon vezetett privát oldalán saját maga írta ki szeptember 12-én, hogy Budapesten van. Ráadásul Zsófi ismerőse is.

A lány így reagált az őt ért támadásokra: „Nincs hozzáfűznivalóm, Jules felépülése sokkal fontosabb."

A Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett autóversenyzőt a napokban szállították át Franciaországba. Jó hír, hogy már önállóan lélegzik, de állapota továbbra is kritikus.

Ebből az állapotból egyhamar nem fog kijönni Bianchihttp://www.life.hu/drlife/20141118-bianchi-baratja-philippe-streiff-megszolalt-elmondta-nagyon-sulyos-a-sportolo-allapota.htmlTovábbra is kómában van Jules Bianchi. Barátja, az egykori Forma-1-es pilóta Philippe Streiff szerint Bianchinak, ha ki is jön a kómából, súlyos fogyatékossággal kell majd élnie.Dr. Life--Édes történetet mesélt barátja Jules Bianchirólhttp://www.life.hu/intim/20141102-forma-1-fernando-alonso-edes-tortenetet-meselt-baratjarol-jules-bianchirol.htmlFernando Alonso, a Ferrari pilótája a minap felidézett egy kedves sztorit azokból a régi időkből, amikor ő még Raquel del Rosario férje volt, és mikor Jules Bianchi még igen gyakran volt a házaspár társaságában.Intim--Megszólalt Bianchi megtört édesanyjahttp://www.life.hu/news/20141017-jules-bianchi-a-japan-nagydijon-sulyos-balesetet-szenvedo-forma-1-es-pilota-edesanyja-christine.htmlA francia RTL Japánban tartózkodó tudósítójának pénteken néhány szó erejéig sikerült megszólaltatnia Christine Bianchit, a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedő Forma-1-es pilóta, Jules Bianchi eddig hallgatásba burkolózó édesanyját.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.