Klausmann Viktor Molnár Anikóról: "hibátlan női állat"

Nagy Ő Pimasz Úr ottalszik Papp Gergely Klausmann Viktor Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Klausmann Viktor és Molnár Anikó három hónapot voltak együtt, a műsorvezető meglepő őszinteséggel vallott Anikóról, Papp Gergő Pimasz úr Ottalszik! című műsorában.

Klausmann Viktornál vendégeskedett Papp Gergő, aki egy kupica pálinka után nőkről való viszonyáról mesélt. Bevallotta, szereti a változatosságot a párkapcsolatot illetően és állandóan keresi az újdonságot. Majd az egykori Nagy Ő, Molnár Anikóval való viszonyára is kitért.

"Három hónapig voltunk együtt, tegyük hozzá, hogy 2006-ban Anikó 180 centi szín izom volt. A mostanihoz képest hibátlan női állat volt. Nem lehetett kihagyni" – ecsetelte vadászzsákmányát a Szerencsekerék egykori pörgetője.

Megvolt az első villaszex: Fanni és Dennis esett egymásnakhttp://www.life.hu/bulvar/20141125-a-valovilag-7-jatekosai-vv-fanni-es-vv-dennis-szexeltek.htmlLaci szerint kitört a parasztháború a villában. Az esténként teljesen pucéran zuhanyzó Zsuzsira Reni és Fanni kígyót-békát kiabált, még kínaicipőzés, jelentsen ez bármit, is elhangzott durva szitokáradat alatt. Ééééééés: sor került az első villaszexre is...TV + Bulvár--Sokkarú istennő lett Palya Beábólhttp://www.life.hu/bulvar/20141125-palya-bea-fellep-az-rtl-klub-x-faktor-100-adasaban-es-sokkaru-istensegge-valtozik.htmlKülönleges produkcióra készül az énekesnő a magyarországi X-Faktor 100. adására, ezért mindent bevet.TV + Bulvár--Berki Krisztián: "Gyerektartást nem kell fizetnem"http://www.life.hu/bulvar/20141124-berki-krisztian-nem-fizet-gyerektartast-es-az-uzleti-ugyeirol-es-az-eden-hotelrol-is-mesel.htmlDúsgazdag üzletember... Feltörekvő műsorvezető... Reality-szereplő... Berki Krisztián mindhárom szerepben örömmel úszkál, sőt, simán megfordítja az erőviszonyokat egy bekérdezős interjú során. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.