Így még biztosan nem láttad Alföldi Róbertet...

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
sorozat Alföldi Róbert Mi-Tu-Ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Mi-Tu-Ház című sorozatra? A magyar tévén vetítették még a 80-as években ezt a háztartásban hasznosítható ötleteket adó és olcsó megoldásokat kínáló műsort, amely amolyan csináld magad megoldásokat kínált... 

A műsornak egyik főszereplője volt az akkor húszas éveiben járó Alföldi Róbert Jászai Mari-díjas rendező, színművész, aki hol tisztálkodási tanácsokat ad a fürdőkádban üldögélve:

...hol szendvicskészítési tippekkel látja el a nézőket. Itt például megtudhatjuk, hogy a szendvics olyan, mint a főétkezés, egyszerre több fogás is rápakolható:

A retrosorozatból az is kiderül, hogy a polcok azért jók, mert sok mindent lehet pakolni rájuk, és barkácsolási alapfogásokat is elsajátíthatunk:

A ma már viccesnek tűnő videók egyébként a nyolcvanas években népszerűek voltak, a sajátos bájuk pedig még mára sem veszett el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.