"Nem volt olyan nagy a baj..." Facebookon üzent a Korda házaspár

2014.11.27. 16:30

Korda György az elmúlt heteket kórházban töltötte, állítólag az intenzív osztályon is látták. Felesége, Klárika szerint csak kontrollra mentek. A népszerű énekes jobban van, csütörtökön már pókerműsort vezet és kijöhetett a kórházból is. Facebookon üzent a rajongóknak.

A Sport TV-re rövid nyári szünet után csütörtökön tér vissza a pókerközvetítések sora. Az első adásban máris Korda György, a póker magyar nagykövete és felesége, Balázs Klári köszönti a nézőket. Gyuri bácsi pár napot kórházban töltött, de ismét teljes erőbedobással vetette bele magát a televíziós munkába – olvasható a csatorna honlapján.  

Forrás: Facebook/ Korda György és Balázs Klári

"Valóban nem voltam túl jól a közelmúltban, de arról mindenkit biztosíthatok, hogy az általam imádott póker nem maradhat el a Sport TV-n. Úgy gondolom, ez a sportág megérdemli, hogy továbbra is kiemelt figyelmet szenteljünk neki a televízióban, és Klárikával már alig várjuk, hogy a legnagyobbak partijait tolmácsoljuk Önöknek" – árulta el a a csatornának a népszerű énekes.

Mindez azért is fontos, mert az elmúlt napokban sokan aggódtak Korda György egészségéért. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla,az egyik bulvárlap kórházban fülelte le az énekest. Klárika azonban csak annyit közölt: nincs ok az aggodalomra, kontrollvizsgálatra mentek. 

A sztárpár 25-én a Facebook oldalára is biztató sorokat írt ki. Íme:
„Mindenkinek nagyon szépen köszönjük az együttérzést! Nem volt olyan nagy a baj, mint azt a sajtó szerette volna! Ma mindenütt azt írták, hogy még mindig kórházban van Korda György. Ezzel szemben péntek óta itthon vagyunk. Azért nem szólaltam meg, mert vannak olyan dolgok, amelyek csak is és kizárólag arra tartozik, aki érintve van. Néha az autókat is kell generálozni és aztán megint megy tovább, most ez történt. Nem sokára a koncerteken is találkozunk!"

 

Balázs KláriKorda GyörgyközvetítéskórházpókerSport TV