"Nem volt olyan nagy a baj..." Facebookon üzent a Korda házaspár

Forrás: Facebook/ Korda György és Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári Sport TV póker kórház közvetítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György az elmúlt heteket kórházban töltötte, állítólag az intenzív osztályon is látták. Felesége, Klárika szerint csak kontrollra mentek. A népszerű énekes jobban van, csütörtökön már pókerműsort vezet és kijöhetett a kórházból is. Facebookon üzent a rajongóknak.

A Sport TV-re rövid nyári szünet után csütörtökön tér vissza a pókerközvetítések sora. Az első adásban máris Korda György, a póker magyar nagykövete és felesége, Balázs Klári köszönti a nézőket. Gyuri bácsi pár napot kórházban töltött, de ismét teljes erőbedobással vetette bele magát a televíziós munkába – olvasható a csatorna honlapján.

Forrás: Facebook/ Korda György és Balázs Klári

"Valóban nem voltam túl jól a közelmúltban, de arról mindenkit biztosíthatok, hogy az általam imádott póker nem maradhat el a Sport TV-n. Úgy gondolom, ez a sportág megérdemli, hogy továbbra is kiemelt figyelmet szenteljünk neki a televízióban, és Klárikával már alig várjuk, hogy a legnagyobbak partijait tolmácsoljuk Önöknek" – árulta el a a csatornának a népszerű énekes.

Mindez azért is fontos, mert az elmúlt napokban sokan aggódtak Korda György egészségéért. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla,az egyik bulvárlap kórházban fülelte le az énekest. Klárika azonban csak annyit közölt: nincs ok az aggodalomra, kontrollvizsgálatra mentek.

A sztárpár 25-én a Facebook oldalára is biztató sorokat írt ki. Íme:
„Mindenkinek nagyon szépen köszönjük az együttérzést! Nem volt olyan nagy a baj, mint azt a sajtó szerette volna! Ma mindenütt azt írták, hogy még mindig kórházban van Korda György. Ezzel szemben péntek óta itthon vagyunk. Azért nem szólaltam meg, mert vannak olyan dolgok, amelyek csak is és kizárólag arra tartozik, aki érintve van. Néha az autókat is kell generálozni és aztán megint megy tovább, most ez történt. Nem sokára a koncerteken is találkozunk!"

Februárban állhat közönség elé Korda Györgyhttp://www.life.hu/news/20141124-korda-gyorgy-enekes-tul-van-a-korhazi-kezelesen-de-csak-februarra-vallal-fellepest.htmlKedvelt énekesünk az elmúlt heteket kórházban töltötte, és a jelek szerint orvosai ráparancsoltak, ne hajtsa szét magát.News--Kórházban fülelték le Korda Györgyöthttp://www.life.hu/drlife/20141114-korda-gyorgy-korhazban-jart-balazs-klari-allitja-kivizsgalason-volt.htmlA magunk részéről el nem tudjuk képzelni, hogy ha egy ismert embert pillantanánk meg a kórház folyósóján, azonnal telefonért, billentyűzetért nyúlnánk és eme fontos információt egy napilappal is megosztanánk. Pedig állítólag így történt. Az aktuális áldozat Korda György. Dr. Life--Balázs Klári rendszeresen megszúratja Korda Györgyöthttp://www.life.hu/drlife/20141106-balazs-klari-szurovizsgalatokkal-es-dietaval-vigyaz-korda-gyorgy-egeszsegere.htmlMár régóta sejtjük, hogy a máig fitt énekes mögött (nem is nagyon rejtve) ott kell keresni a nőt... Klárika egyetlen alkalmat sem hagyna ki, hogy párja egészségét óvja, akár egy-két szúrás árán is...Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.