Jön a Rising Star legkegyetlenebb adása

Forrás: TV2 -
TV2 Rising Star mezőny párbaj döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai pillanatokkal folytatódik vasárnap a Rising Star. A nézők által kiválasztott TOP24-es mezőny a két párbajadás alatt feleződik.

A Rising Star legkegyetlenebb adása várható a hétvégén. A párbajok után eldől, ki az a hat énekes, aki biztosan ott van a legjobb tizenkettő között, és ki az a hat tehetség, aki búcsúzik a Rising Startól. Az énekesek egymással megküzdve juthatnak tovább. A döntés ezúttal is a nézők kezében lesz, hiszen a párbajokból az menetel tovább, aki magasabb százalékot ér el ellenfelénél.

Forrás: TV2

A november 30-i adás párbaj-ellenfelei:

Samu Krisztina Mazsi és Szén Alexandra
Abbe Lewis és Fehérvári Gábor Alfréd
Kovács Gyopár és Várhegyi-Lucas Palmira
Tarsoly Arnold és Czibi Norbert
Takáts Máté és Palmer Izsák
Stepa Erika és Singh Viki

Berúgtak, mint az albán szamár a villalakókhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-a-valovilag7-jatekosai-vv-dori-vv-fanni-vv-reni-vv-laci-berugtak.htmlA tegnap esti buli alatt tisztességesen fogyasztottak alkoholt a villalakók, a túlzott ivászat pedig konfliktusokhoz vezetett. TV + BulvárKulcsár Edina ezüstérmes lett Londonbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141127-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-2014-gyoztese-sportban-jeleskedett-a-vilagszepe-valasztason.htmlA Magyarország Szépe verseny győztese, Kulcsár Edina mindent bevetett, hogy a londoni világversenyt megelőző kis megmérettetéseken helyezést érjen el. A Miss Sport kategóriában ezüstérmes lett.TV + Bulvár--Kitálal szerelmi életéről Zalatnay Cinihttp://www.life.hu/bulvar/20141127-zalatnay-sarolta-valosagos-es-fikcios-elemekbol-allo-szerelmes-regenyt-irt.htmlÚjra egy celebkönyvről számolhatunk be nektek. Ezúttal Zalatnay Sarolta árulta el, úgy gondolja, van mit mondania a világnak. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.