Oláh Gergő: "Geszti Péter hiányzik nekem, ő egy igazi nagyágyú"

Tóth Gabi Benji győztes X-Faktor Little G Weevil mentor Alföldi Róbert Oláh Gergő Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor harmadik szériájának győztese az idei tehetségkutató vendégelőadójaként lépett fel. Amikor összefutottunk az X-Faktor stúdiójában, kifaggattam, kik a kedvencei az idei évadból.

Gergővel az X-Faktor stúdiójának színfalai mögött, a folyosón ültünk le, ahol jöttek-mentek a stábtagok. Szinte mindenki odalépett hozzá, köszönt neki, üdvözölte. Látszott, mennyire szeretik az egykori győztest. Gergő pedig vidáman mesélt nekem, érezni lehetett, hogy a helyén van az X-Faktor kulisszái mögött.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kik a favoritjaid az ide évadban, kinek drukkolsz?

Nagyon erős a mezőny, jók a srácok, sokukban látok fantáziát. A fiúk közül Benji a kedvencem, mert az ő különleges világát nagyon kedvelem. Amikor a színpadra lép megáll a levegő. Ez a verseny erről szól, hogy a tévé képernyőjén keresztül is átjöjjön az, amit közvetíteni szeretne az énekes. A lányok közül Tóth Andi a favoritom, ő egy igazi energiabomba. Mindkettőjüket érzem magamban, mert bennem is megvannak a mély érzések, de ugyanakkor azt is szeretem, amikor megőrülhetek a színpadon. Horányi Julit is kiemelném, aki eszméletlenül profi, kész előadóművész.

Oláh Gergő favoritjai közül ki a kedvenced?

A 2012-es évadhoz képest változott a műsor, hogy látod?

A mentorok változtak, ez eleve újdonságot hozott. Elfogult vagyok a műsorral kapcsolatban, szerintem az X-Faktor így jó, ahogy van. A szerkesztők a legkisebb apróságokra is figyelnek, hogy melyik dal melyik énekeshez illik, milyen ruhában álljon a színpadon, milyen fényeket tegyenek mögé, ezért imádtam itt lenni és most is nagyon jól érzem magam.

Gergő a cikk szerzőjével a backstage-ben Forrás: Gedeon Beatrix

Mi a véleményed az új mentorgárdáról?

Little G Weevillel a stábbuliban beszélgettem, nagyon jólesett, hogy azt mondta, eddig az én extra produkcióm tetszett neki a legjobban. A többi mentorral már tavaly megismerkedtem, amikor felléptem a show-ban, jó fejek és remek mesterek. Azt azonban el kell mondanom, Geszti Péter hiányzik nekem, mert ő egy igazi nagyágyú.

Veled mi a helyzet: karrier, család? Terveztek harmadik gyereket?

Tervben van a harmadik gyerek, de majd csak 4-5 év múlva, most nőnek a gyerekek, már oviba járnak és végre Niki picit fellélegezhet. Mindig próbálok elég időt szakítani rájuk, mert van bőven mit csinálnom. Jelenleg stúdiózok, mert december közepén jelenik meg az új albumom. Jó dalokkal készülök, amik belőlem jönnek, nem hallgatok senkire, ezért abszolút engem tükröznek majd a szerzeményeim. December 19-én lesz az első saját nagykoncertem a Stefánia palotában, nagy izgalommal várom, ez lesz az én karácsonyi ajándékom.

Istenes Bence: "Az X-Faktorban nem hibázhatok"http://www.life.hu/bulvar/20141114-istenes-bencevel-az-rtl-klub-x-faktor-musorvezetojevel-interju-karreierrol-lampalazrol-izgalomrol.htmlIstenes Bence műsorvezetőként egyedül viszi a hátán az idei X-Faktort. Kihívásról, karrierről, lámpalázról beszélgettem az RTL Klub csípős humorú műsorvezetőjével.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSchiwert-Takács László: "Minden vád az X-Faktorral kapcsolatban igazából bók"http://www.life.hu/bulvar/20141028-schiwert-takacs-laszlo-az-rtl-klub-x-faktor-musoranak-kreativ-felelos-szerkesztoje-a.htmlMiért érheti rendszeresen az a vád az X-Faktort, hogy nem élő a show? Tényleg előre tudják a műsor készítői, ki nyeri a tehetségkutatót? És mindig az lép fel a műsor vége felé, akinek a legtöbb szavazata van? Összeesküvés-elméletben nincs hiány, ha az X-Faktorról van szó. Interjú a műsor kreatív-felelős szerkesztőjével, Schiwert-Takács Lászlóval.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzabó Zsófi: "Ez nem csak az X-Faktorról szól. Minden megváltozott körülöttem"http://www.life.hu/bulvar/20141106-interju-szabo-zsofival-az-rtl-2-after-x-musorvezetojevel-musorvezetesrol-kritikakrol-istenes.htmlSzabó Zsófi az afrikai dzsungelből visszatérve celebből műsorvezetővé avanzsált az RTL Klubon. A csatorna egyből mélyvízbe dobta: nemcsak az After X-et bízták rá, hanem Istenes Bence mellett kipróbálhatta, milyen is az ország egyik legnézettebb élő show-ját vezetni. Zsófival az X-Faktor kulisszatitkairól, a kritikákról és a legnagyobb szakmai kihívásról beszélgettem.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.