Kiszel Tünde bemutatta jövő évi naptárát és még valami különlegességet

Forrás: Margitay Klára/Life.hu -
Kiszel Tünde naptár Donatella születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre elérkezett november egyik legfontosabb napja. Kiszel Tünde naptárbemutatóval egybekötött születésnapjára voltunk hivatalosak, ahol egy új Kiszel "csemegébe" botlottunk.

Kiszel Tünde idén hivatalosan kinevezett lovag nélkül, barátai és hódolói körében ünnepelte születésnapját és kihagyhatatlan naptárbemutatóját. A gyönyörű és kedves nagylánnyá cseperedett Donatella a múlt heti meglepetésparti után ismét kedveskedett édesanyjának, egy dalt énekelt a meghatott Tündének.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu

De nem ez volt az egyetlen dolog, amire rácsodálkoztunk. Tünde barátai még tartogattak valami hihetetlen ajándékot: a naptár legszebb képeit pólóra nyomtatták, ezt viselték a parti hoszteszei. Ilyen rendkívüli darabokhoz hamarosan bárki hozzájuthat, ugyanis a naptár mellett ezt is árulni fogják.
„Az egyik kedves barátom ötlete volt a póló, nagyon megörültem neki. Egyelőre 15 db készült csak belőle, de nagyon kapós, a barátaim máris széthordták ezt a az egyedi terméket" - mondta Tünde, aki mindenkit megnyugtatott, nem áll le a naptárkészítéssel. A naptár pin-up stílusban készült képeit olvasóink már megcsodálhatták.

Forrás: Margitay Klára/Life.hu
Megszereztük Kiszel Tünde jövő évi naptárának első képeit!http://www.life.hu/bulvar/20141007-kiszel-tunde-jovo-evi-naptarat-2015-os-tommyboy.htmlSikerült megszereznünk Kiszel Tünde 2015-ös naptárának első képeit! Mindenki megnyugodhat, látványban nem lesz hiány!TV + BulvárOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.