Ismét szex volt a villában

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence -
Való Világ 7 szex kiválasztás VV Dennis VV Zsuzsa VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyugiszoba sok mindenre jó: lelkizésre, szexre... Megtudjuk, ki lenne a legtutibb dzsungellakó és hogy merre ing az inga.

"Azt akarom, hogy ne csak a kis Dennis érezze jól magát, hanem a nagy Dennis is" - öntötte ki a lelkét a fiú, valószínűleg annyira meggyőzően, hogy Fannit ismét a nyugiszobába csalta, és újra megtörtént köztük, aminek meg kellett. Azért Fanni figyelmeztetést is kapott, nehogy "más kolbásza után menjen".

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

A villalakók celebvagyokmentskiinneneztek egy kicsit, számukra gusztustalan ételeket, italokat fogyasztottak, hogy a csapatuknak pontot szerezzenek. A férfias küzdelmet Laci nyerte, és egy "csicskák vagytok" felkiáltással ünnepelte győzelmét, nagy indulatokat szítva a lányok között.

Úgy tűnt, Zsuzsa tegnap nagyon jól viselte, hogy rá került a legtöbb kiválasztó jel, de a nyugiszobában mégis összetört, nem akar veszíteni a párbajon. Ehhez pedig az kellene, hogy elnyerje a nézők tetszését, amit egyelőre még nem sikerült. Azért biztos, ami biztos, Fanni újra előkapta a saját készítésű ingáját, hogy kiderítse, kit hív ki Zsuzsi. Bár a nézők szerint Reni lesz az, az inga ennek ellent mondott. Hamarosan megtudjuk, ki téved.

Zsuzsa lett a VV7 első kiválasztottjahttp://www.life.hu/bulvar/20141130-zsuzsa-lett-a-valo-vilag-7-elso-kivalasztottja.htmlEljött a nagy nap a villalakók számára, ma kipróbálhatták, milyen jelet rakni ellenfeleikre.TV + BulvárSzégyelli VV Zsuzsát a Kiskun Krónikahttp://www.life.hu/bulvar/20141127-szegyenli-vv-zsuzsat-a-kiskun-kronika-levettek-a-videoit.htmlEltüntette VV Zsuzsa videóit egykori munkahelye, a kiskunfélegyházi TRIO TV. Tegnap még sikerült megnéznünk a videókat, ma már csak hűlt helyüket találtuk. A villalakó egykori kollégáinak adásait még továbbra is megnézhetjük. TV + BulvárOrigoVV Edina pszichológus segítségét kértehttp://www.life.hu/bulvar/20141128-vv-edina-pszichologus-segitseget-kerte-apja-es-szerelme-halala-utan.htmlVV Edina egy igazi túlélő! Az erdélyi lány teljesen összeroppant, amikor egy évvel ezelőtt elvesztette édesapját és szerelmét. Szakemberhez fordult, hogy lábraálljon. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.