Nem került be a legszebbek közé a Miss Earth világversenyen a magyar lány

Forrás: Facebook/Sydney van den Bosch -
Fülöp-szigetek Miss Earth Hungary közönségszavazás szépségverseny Sydney van den Bosch Miss Earth
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lezajlott a Miss Earth világverseny a Fülöp-szigeteken, ahol hazánkat Sydney van den Bosch képviselte. A magyar lány nem jutott be a legjobbak közé, de óriási dolog az is, hogy a közönségszavazáson 3. helyen végzett.

A versenyt a Fülöp-szigeteki lány, Jamie Herrell nyerte meg, a három udvarhölgye pedig amerikai, orosz és venezuelai lett.

Íme, a győztes Forrás: Facebook/Miss Earth Hungary

Sydney a közösségi oldalán köszönte meg a támogatást.

Forrás: Facebook/Sydney van den Bosch

Így kommentálta az eredményt: „Ezt a koronát a Fülöp-szigetek delegáltja vitte el, ezúton is gratulálok neki. Viszont, ami egy nagyon nagy kincs, hogy az európai hölgyek között megnyertem a közönség szavazást, a teljes organizációt tekintve bronzérmes lettem, számomra ez a legfontosabb, hogy Ti ennyire hittetek bennem!"

Egy másik magyar lánynak,Kulcsár Edinának viszont még nagyon kell szurkolni. Magyarország Szépe december 14-én Londonban, a Miss World világversenyen bizonyíthatja be, hogy magyar lány fejére is kerülhet korona!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.