Hoppá! A Tha Shudras frontemberéről maszk nélküli kép került elő

Tha Shudras X-Faktor valódiság frontember Trap kapitány Maszk lepel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig sikerült titokban tartania kilétét az X-Faktor maszkos együttesének, ugyanis a frontemberről, Trap kapitányról lehullott a lepel.

Ahogy a Life.hu is megírta, idén van egy különös együttes az X-Faktorban, akik eddig nem mutatták meg valódi arcukat. Most azonban Molnár Tiborról, azaz a zöld arcú Trap kapitányról az is kiderült, majdnem egész bandáját lecserélte mielőtt jelentkezett a tehetségkutatóba – írja a Bors, ahol a maszk nélküli énekest is megnézheted!

Fotó: Polyák Attila - Origo

A Life.hu újságírója már többször is megszerezte a The Shudras maszkját, de lencsevégre nem tudta őket kapni, mert mindig elmenekültek. Most azonban legalább a frontemberről előkerült egy fotó. A hivatalos okmányokban Trap kapitány Molnár Tiborként szerepel, kommunikációs, kép- és kiadványszerkesztői végzettséggel. Tibin kívül azonban még öt tehetség arca ismeretlen a nyilvánosság számára.

„Természetesen mindig más van a maszkok mögött, hiszen minden adásban új arcunkat szeretnénk megmutatni. De csak a létezésünket változtatjuk adásról adásra, a személyiségünket nem. Tulajdonképpen nem is öten vagyunk, hanem hatan. A hatodik tag is mindig ott van a színpadon, csak sosem veszik észre" – mosolygott sejtelmesen a zöld maszkos énekes.

Gyerekek helyett álltak be mézeskalácsot sütni a zenészek, nem így terveztékhttp://www.life.hu/bulvar/20141125-mezeskalaccsal-hangolodtak-a-zeneszek-csordas-tibor-lanyi-lala-vastag-tamas-es-kefir-az-unnepi.htmlAz adventi készülődés elsősorban a gyerekek kedvenc időtöltése, hatalmas élményt jelent számukra a közös mézeskalácssütés vagy adventi koszorú készítése. A Crossover Symphonic sztárjai adventi koncertjük előtt mézeskalács- és kézműves csokoládé készítéssel hangolódtak az ünnepekre, de a hozzájuk tartozó gyerekek nélkül.TV + Bulvár--Újabb Kardashian lány vetkőzött le egy magazin kedvéérthttp://www.life.hu/bulvar/20141202-kourtney-kardashian-terhesen-meztelenul-pozol-a-dujour-magazin-cimlapjan.html"A meztelenség számomra nem olyan, ami miatt szégyellni kellene magam. Nem érzem magam zavarban a testem miatt" - nyilatkozta Kourtney Kardashian. A 35 éves celebanyuka meztelenre vetkőzött egy magazin kedvéért. Kilenc hónapos terhesen.TV + Bulvár--Távozik a TV2-től Vujity Tvrtkohttp://www.life.hu/bulvar/20141202-vujity-tvrtko-musorvezeto-kozos-megegyezessel-tavozik-a-tv2-tol.htmlA Napló megszűnése után közös megegyezéssel távozik a TV2-től Vujity Tvrtko. A műsorvezető-riporter 17 évig dolgozott a csatornánál.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.