Idén vajon lesz Reszkessetek, betörők! a tévében?

Forrás: AFP -
karácsony Kevin Reszkessetek betörők! film DVD RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon idén műsorára tűzi az RTL Klub az elmaradhatatlan karácsonyi filmet a Reszkessetek betörőket, hogy összekucorodva egy tál sütivel és forró kávéval a kezünkben jókat derülhessünk?

Nincs karácsony Reszkessetek, betörők! nélkül. Pontosabban tavaly volt, hiszen az RTL Klub nem tűzte műsorára a mára klasszikussá vált filmet. Így bármennyire is szerettük volna újra végigizgulni Kevin kalandjait, erre maximum DVD-n volt lehetőségünk. A nagy kérdés, hogy láthatjuk-e idén? Az biztos, hogy az RTL Klub a filmmel kapcsolatban kérdezi most a nézőit.

Forrás: AFP

Vajon mi lett a szereplőkből?

A Life.hu cikkjéből megtudhatod, hogyan boldogultak a való életükben a Reszkessetek betörők film szereplői!

Természetesen megkérdeztük az RTL Klub programigazgatóját, Kolosi Pétert, de nem kívánt az ügyben nyilatkozni. Pedig nem ártana tudnunk, hogy vajon lehetőség lesz-e gyermekeinknek megnézni mindenidők legbájosabb karácsonyi filmvígjátékát a tévében, vagy még a nagy ünnepi roham előtt be kell szereznünk valahogy máshogy?

Szerinted van karácsony reszkessetek betörők nélkül?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.