Regős Lili Indiában hódít majd a bájaival

Mumbai Regős Lili fitnesz India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lili Mumbaiban indul a Miss Fitness Bikini versenyre, ahol biztosak vagyunk benne, hogy bájaival mindenkit elvarázsol majd.

A szépséges fitneszes nagy megmérettetés előtt áll, ezért mindent megtesz azért, hogy a dobogó legfelső fokára álljon, még a koplalástól sem riad vissza – írja a Bors.

„Négy éve mentem le egy konditerembe, és ott ragadtam. Imádom, bár rengeteg lemondással jár a versenyzés. Sokszor szó szerint koplalunk, a verseny napján pedig már vizet sem iszunk. Amúgy Indiában is jártam már versenyen, egészen különleges hely. Sokkal szemérmesebb világ, mint a miénk, de így is nagy sikerünk volt. Fantasztikus karácsonyi ajándék lenne, ha aranyérmet nyernék Mumbaiban!" – mondta Lili.

Lili korábban elárulta nekünk, mit eszik és hogyan edz, hogy ő maradjon a legjobb testű fitneszmodell. IDE kattintva tudod elolvasni tippjeit!
Regős Lili csúcsformában a fitnesz-vb előtt http://www.origo.hu/sport/20141126-regos-lili-csucsformaban-a-fitnesz-vb-elott.html Regős Lili nyerte az olaszországi Tarantóban rendezett rangos nemzetözi fitneszversenyt a fitmodel kategóriában, megelőzve a szintén magyar Kaczur Beatrixot. Sport Már Gáspár Laci is felfigyelt Regős Lilire http://www.life.hu/bulvar/20140429-regos-lili-a-vilag-legjobb-testu-noje-mar-szerepelt-gaspar-laci-videoklipjeben.html Ki is ez a Regős Lili, aki a keddi Blikk címlapjára került? A Life.hu tavaly júliusban készített interjút a lánnyal, miután elnyerte Miamiban a Miss Fitness Universe 2013 címet, azaz ő lett a világ legjobb testű nője. Gáspár Laci már a nemzetközi elismerés előtt felfigyelt Lilire. TV + Bulvár Fotó: Mudra László - Origo Miben hasonlít Kapócs Zsóka és Regős Lili? http://www.life.hu/bulvar/20140429-kapocs-zsoka-es-regos-lili-habony-noi-mindketten-hasonlitanak-karady-katalinra.html Hátborzongató a hasonlóság a Habony Árpádtól válását nyilvánosságra hozó Kapócs Zsóka és az említett férfi római útitársa, a világ legjobb testű nőjeként számontartott Regős Lili között. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.