Alaposan befűtöttek a finn Mikulásnak

Forrás: Life.hu -
ajándék Joulupukki Télapó MikulásGyár Mikulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is aggódtunk ma délelőtt a finn Mikulás, Joulupukki közérzete miatt, ugyanis a Mikulásgyár megnyitóján alaposan befűtöttek a gömb alakú, műanyag sátorban. 

Gondoltuk, hogy a sarki hideghez szokott, ősz szakállú, jóságos öregúr nem bírja a trópusi meleget, de hősiesen kiállta a próbát.

Forrás: Life.hu

Ha azt hiszitek, hogy melegem van, akkor tévedtek. A hosszú szakállam szinte csak levegőből áll, nem melegít" - nyugtatta meg az aggódókat a Télapó, aki eddig minden évben, idén már tizedszer tette tiszteletét a Mikulásgyárban.
A Mikulásgyár általában 300 ezer, mélyszegénységben élő gyermek karácsonyát teszi szebbé. Az ajándékokat december 5. és 21. között lehet leadni minden helyszínen 10-től 20 óráig. Elsősorban tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, játékokat, édességet várnak adományként, de szívesen fogadnak játékokat, könyveket is.

Forrás: Life.hu

Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, dobozban, vagy nejlonzacskóban is le lehet adni.

Forrás: Life.hu

Hivatalos Mikulásgyár-gyűjtőpontok:

- központi sátor a Műcsarnok mellett, az Ötvenhatosok terén,
- a Mammut II. földszintjén, a budapesti bevásárlóközpontok közül egyedüliként,
- országszerte a Duna House Ingatlaniroda hálózata,
- a biatorbágyi Premier Outlet,
- a Győri ETO Park,
- országszerte minden posta.

5+1 dolog, amit nem tudtál a Mikulásrólhttp://www.life.hu/bulvar/20131205-5-1-erdekes-dolog-amit-nem-tudtal-a-mikulasrol.htmlHonnan ered az elnevezés, mikor került be az ajándékozás a magyar hagyományok közé, mióta gyártanak csoki Mikulásokat. Íme a Télapó-kisokos.TV + BulvárVisszaszámlálás indul! Ezekkel a csodás dalokkal hangolódj karácsonyra!http://www.life.hu/news/20141203-dalok-amiket-advent-elso-heteben-hallgass-es-hangolodj-a-karacsonyra.htmlAdvent első hetében járunk, tehát már csak néhány hét és itt az egyik legszebb ünnepünk, a karácsony. Milyen dalokat hallgass szentestéhez közeledve? Íme, egy kis ízelítő, ami téged is ráhangol a karácsonyra.NewsOrigoRendhagyó advent – a legizgalmasabb karácsonyi vásárokhttp://www.life.hu/lifeutazas/20141128-a-legizgalmasabb-karacsonyi-vasarok-goteborg-liseberg-vidampark-valkenburg-velvet-cave.htmlA Vörösmarty téri karácsonyi vásár természetesen idén is kihagyhatatlan, és Bécsbe is szinte már hagyomány átruccanni az ünnepek előtt. Akkor sem kell azonban nagyon messzire utaznod, ha a klasszikus karácsonyi vásároknál kicsit izgalmasabbra vágysz – elég csak szétnézned Európa eddig kevésbé ismert városaiban!UtazásThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.