Versekben írja ki magából szerelmi bánatát Görög Zita

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
szerelmi csalódás Görög Zita szerelem vers
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy költő veszett el Görög Zitában! Szerelmi csalódásait kamaszkora óta versekben fogalmazza meg. 

Zita a Borsnak elmondta, volt időszak az életében, ami­kor a színészi pálya vonzotta, de végül a modellkarriert és a családot ­hozta a sors. A versekért azonban még mindig rajong, sőt, azt az álmát sem adta fel, hogy később saját írásait kötetbe rendezi és kiadja.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Szinte az összes szösszenetem a szerelmi csalódásaimról szól, ezért nagyon intim és személyes írások. Én ezzel vigasztalódom, ez a terápiám. Kiírom magamból a fájdalmat. Korábban már felmerült az öt­let, hogy kiadjuk őket a rólam készült fekete-fehér fotókkal kiegészítve, de aztán elvetettem a tervet. Nem akartam, hogy a testem és a külsőm felülírja a gondolataimat. Ha egyszer kiadják őket, akkor is csak egy versekkel teli kötetet szeretnék bemutatni a közönségnek" – nyilatkozta Zita a napilapnak.

Egy szösszenet Zitától

„Imára kulcsolt kezeim közé száll sóhajom / hideg rázza bordáim közt a bizonytalanságot / Messze a vágy, Nem is az számít / Csak lehunyt szemeid mögött az igazság”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.