Tóth Gabi csúnyán beszólt Rúzsa Magdinak, ByeAlexnek és Kállay-Saunders Andrásnak is

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Tóth Gabi Rúzsa Magdi Eurovíziós Dalfesztivál koncert ByeAlex Tóth Vera Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi és Tóth Vera együtt adtak koncertet szerda éjszaka egy budapesti szórakozóhelyen, ahol Vera bejelentette, indul a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztiválon. Húga pedig ki is fejtettez ezzel kapcsolatos véleményét.

Gabi közölte: "Szavazzatok a tesómra, hogy végre egy tehetséges énekes képviselje hazánkat!" Talán fel sem fogta, hogy mit mond: ezzel az egyetlen mondattal ugyanis leminősítette a korábbi versenyzőket, köztük Rúzsa Magdit, ByeAlexet és Kállay-Saunders Andrást is.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A Bors szerinte a becsmérelt előadók közül egyedül ByeAlex reagált Gabi nem túl kedves kijelentésére: "Gabi fordítva ül a lovon. A tehetség nem csupán arról szól, hogy reggel felkel az ágyból és jól tud énekelni. Szerintem Gabi valahol nagyon mélyen egy rendes ember, csak ez a tévéképernyőn nem igazán jön át, de látszik, hogy sokat dolgozik rajta" – szólt vissza az Az én kedvesem című dal szerzője pályatársa kijelentésére, majd hozzátette: "Nem gondolom, hogy Andrisnak, Rúzsa Magdinak vagy nekem bármit is szégyellnünk kellene. Magditól több sláger is eszembe jut, Verától most egy sem. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs jó hangja, és nem tud énekelni."

.A napilap cikkére először Vera, majd Gabi is reagált, íme: "Természetesen a mai remekmű amit ismét a kedvenc szennylapom kreált sem igaz.. tehát én kérek elnézést.... egyszerűen csak próbálok rájönni arra hogy vajon miért akarnak folyamatosan rossz fényben feltüntetni és lejáratni ilyen hazugságokkal... Senkit nem minősítettem és akik ismernek tudják hogy mi a frankó... vagyis bízom benne... a lényege az lett volna a mondanivalómnak, hogy örülnék ha végre egy énekesNŐ jutna ki most az Eurovisióra..... nem akarok magyarázkodni.... de egyszerűen ez már több a sokkknál... Persze arról nem írnak hogy egymás utáni napon duplaztuk a műsorunkat mert akkora sikere van/volt .......... Nem fogom hagyni magam lejáratni csak azért mert van 2 olyan újságíró akinek szúrom a szemét megmagyarázhatatlan okokból... Szép napot nektek is... az enyém már jól indul...."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.