Halálos fenyegetést kapott Varga Viktor

Forrás: NeoNoir -
meztelenség halálos fenyegetés Szent Korona Kasza! (tévéműsor) Varga Viktor alsónadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szabad szellemű énekes a Kasza! show-ban tolta le a gatyáját, fején a szent koronával. Ez olyan gyűlölethullámot váltott ki az emberekből, hogy sokan kívánják az énekes halálát.

Ahogy arról a Life.hu korábban beszámolt, Varga Viktor a Kasza! show-ban sokkolta a közönséget és mutatta meg, mivel áldották meg odalent. Azóta már több gyalázkodó üzenetet, sőt halálos fenyegetést is kapott az emberektől – tudta meg a Blikk.

Forrás: NeoNoir

Viktor nem érti a helyzetet, szerinte félreértették. „Úgy érzem, most az emberek rám zúdítják a fájdalmukat, és engem dobálnak sárral. A saját eszközömmel, a művészettel, s a meztelen valómmal szerettem volna reflektálni az eseményekre, de úgy látszik, ez sokaknak nem jött át" – fejtette ki a lapnak Viktor.

Úgy látszik, ezt a szabadelvűséget sokan nem nézték jó szemmel, mert még a barcsi fellépését is lefújták emiatt.

Viktor Facebook-oldalán is elmondta véleményét, íme, néhány sor: „Szomorú vagyok! Szomorú, mert azt tapasztalom, hogy túl kevesen láttok a dolgok mögé. Mindenkinek a saját eszközeivel kell felnyitni embertársaik szemét... Az én eszközöm a művészet, a megjelenés, a dalszöveg, a provokáció, s az, hogy kiállok elétek 'meztelen valómmal', őszinteséggel! Hát kövezzetek meg ezért! Felháborodásában említést tesz arról is, hogy miért használta a szent koronát véleménye kinyilvánítására: "Ezek mind szimbólumok! (a korona, a nevem, a meztelenség, a szabadság)... ha más nem teszi, majd én felhívom rájuk a figyelmeteket!"

Dér Heni teljesen összeesett, eltűntek az izmaihttp://www.life.hu/bulvar/20141204-der-heni-teljesen-osszeesett-eltuntek-az-izmai.htmlA múlt héten izmos, kigyúrt testéről posztolt fotókat Dér Heni, meg is lepődtünk rajta, mennyire kigyúrta magát az elmúlt időszakban az énekesnő. A héten viszont egy normális testalkatú, csinos nővel találkoztunk. Mi lett vele?TV + Bulvár--Regős Lili Indiában hódít majd a bájaivalhttp://www.life.hu/bulvar/20141204-regos-lili-fitnesz-versenyzo-indiaba-mumbaiba-keszul-a-miss-fitness-bikini-versenyre.htmlLili Mumbaiban indul a Miss Fitness Bikini versenyre, ahol biztosak vagyunk benne, hogy bájaival mindenkit elvarázsol majd.TV + BulvárOrigoHoppá! Kiderült, ki kivel jött össze az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141204-az-rtl-klub-szombati-x-faktor-adasaban-duettprodukciok-varhatoak-most-megtudhatod-ki-kivel-jott.htmlSzombaton különleges duettek várhatóak az X-Faktorban, ugyanis az egyéni produkciók mellett az énekesek közösen is színpadra állnak. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.