ValóVilág7 VV Vikcsu szex VV Maci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
...na, jó, persze nem igaziból, csupán a forróvérű lány erotikus álmában, amelyet Fannikának rögtön el is mesélt. 

Még maga Vikcsu is megdöbbent azon, hogy a minap éjszaka azt álmodta, hogy Macival szexelt. Bár korábban meglett volna rá az alkalma, ugyanis a közel 100 kilós villalakóval egy éjszakát a nyugiszobában töltött, ám akkor nemet mondott a srác közeledésére. Vajon mostanra megbánta, hogy nem engedett a csábításnak? Nos, ha fel akar zárkózni a villa legtúlfűtöttebb játékosainak a sorába, sietnie kell, ugyanis lehet, hogy már nincs sok ideje a villában: vasárnap este ugyanis ő megy párbajozni Zsuzsával.

Forrás: VELVET ART BT/Barsony Bence

VV Attila érkezett a villábahttp://www.life.hu/bulvar/20141205-vv7-attila-erkezett-meg-a-villaba.htmlAz egyik párbajozó vendégtől kapott stratégiai tanácsokat, a másikat pedig még több játékostársa támogatja, mint tegnap. Így telt a nap a villában.TV + BulvárOrigo"A szoli pótolja a boldogságot, amit egy férfitől várok" - Elhangzott a VV7 legszürreálisabb monológjahttp://www.life.hu/bulvar/20141202-vv7-fanni-monologja-a-szolariumhoz-es-kiderult-ki-a-legeszesebb-es-a-legostobabb-jatekos.htmlAz egy dolog, hogy megtudtuk, ki a VV7 legokosabb és legostobább játékosa a villalakók szerint. De VV Fanni olyan monológot nyomott le, amitől azt is elfelejtettük, mit akartunk írni fél perccel korábban.TV + Bulvár--A luxusbörtöntől pár száz méterre járt iskolába az erdélyi VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20141202-vv-edina-budapesten-a-luxusbortontol-par-szaz-meterre-jart-iskolaba.htmlVV Edina élete nem szűkölködik meglepő fordulatokban. Jelenlegi otthona, a VV luxusbörtöne csak pár száz méterre található attól az iskolától, ahol Edina 4 évig tanult.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.