Erotikus történeteket ihlettek a Spoon fiúi

Fotó: Polyák Attila - Origo -
tinilány X-Faktor blog X-Faktor 2014 erotikus történet novella Spoon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségtelen, hogy az X-Faktor fiúcsapata, a Spoon a legnépszerűbb a tinilányok körében – olyannyira, hogy olykor szexuális töltetű történetek tárgyaivá válnak a srácok.

Bár a műsor nyolcadik adásának végén végül a Spoonnak kellett hazamennie, a rajongók vágya a fiúk iránt töretlennek látszik.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Erről tanúskodnak azok a blogok, amelyekre a Blikk hívta fel a figyelmet: az ártatlan, sokszor erotikus töltetű fantáziálások során a lányok nem csupán a fiúkkal való találkozást képzelik el, hanem azt is, milyen lehet velük együtt járni vagy épp egy forró szexuális kalandba keveredni. Egy kis ízelítő a Bűn, hiba... vágy című blogból:

"...A másik pillanatban már csak annyit éreztem, hogy két erős kéz fonódik a derekam köré, majd egy laza mozdulattal a pultra emel, és vadul csókolni kezd. Nem fogtam vissza magam, ha akartam, sem tudtam volna, hiszen az alkohol már rég átvette felettem az irányítást, képtelen voltam uralkodni magamon és a vágyaimon..."
De édes fotó! Megmutatjuk a legcukibb jelenetet a szombati X-Faktorbólhttp://www.life.hu/bulvar/20141207-foton-horanyi-juli-es-nagy-ricsi-ami-a-legcukibb-jelenet-az-x-faktor-nyolcadik-elo-showjabol.htmlAz X-Faktor énekesei hiába egymás versenytársai, a közös sors és a közös hónapok összekovácsolják őket. Imádnivalóan cukiskodnak egymással, és egymás iránti szeretetüket a színpadon sem tudják elrejteni. A nyolcadik adás legcukibb fotóját mutatjuk komment nélkül. Ugye, édesek?TV + BulvárRTLKLUBDanics Dóra elárulta, kihez húz a szíve az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-danics-dora-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-interjuban-meselt-az-idei-evadrol-es-a-tha-shudrassal.htmlDanics Dóra az X-Faktor 2013-as év győztesét faggattuk, mi a véleménye az idei évadról, kik a kedvencei és kik azok, akiknek a kiesése miatt elszomorodott.TV + Bulvár--Istenes Bence bakit bakira halmozott az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/bulvar/20141207-istenes-bence-bakik-az-x-faktor-nyolcadik-elo-show-jaban.htmlNem tudni, mi lelte Istenes Bencét az X-Faktor nyolcadik élő adásában, de ennyit talán még egy műsor alatt sem bakizott, mint szombat este. Alföldi az egyiket így reagálta le: "Akkor most én haza is megyek".TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.