Félreértés miatt rabosították Deák Bill Gyulát

Fotó: Hirling Bálint [origo] -
rabosítás Deák Bill Gyula NAV adóügy blues félreértés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag a zenész hamarosan rendezi ügyeit az adóhatósággal, ami miatt rabosították.

Deák Bill Gyula állítólag a NAV Bűnügyi Főigazgatósága Központi Nyomozó Főosztályának Huszti úti irodájában járt. A Blikk információja szerint a NAV általános forgalmi adó jogtalan visszaigénylése miatt indított eljárást a zenész ellen, és ennek alapján, valamint az ügyvéd nyilatkozatának ismeretében arra lehet következtetni, hogy nem a legendás zenész adhatta az ominózus számlá(ka)t, hanem az a személy vagy cég, akivel vagy amivel Deák Bill szerződésben állt.

Fotó: Hirling Bálint [origo]

„Ez a bizonyos rabosítás, amelyről írtak, a valóságban az eljárási rutin része volt csupán, és különösebb jelentőséggel nem bír" – magyarázta dr. Juhász M. Gábor ügyvéd, aki a folyamatban lévő ügyről sajnos nem adhatott bővebb felvilágosítást. De még hozzátette, hogy védencének nincs takargatnivalója. "Megerősíthetem, hogy mindez roppant kellemetlen neki. Ahogy az ügy olyan stádiumba ér, tájékoztatni fogjuk a közvéleményt. Jelenleg csak annyit mondhatok, hogy a megindított eljárás egy szerencsétlen félreértésen alapul" – vázolta a jogász, és ehhez a blueskirály sem akart semmit hozzáfűzni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.