Ezért nem nyert Kulcsár Edina? Nem mondhatta el, miért őt válasszák

Miss World 2014 fénykép Sarka Kata fotó tévéműsor szépségverseny Kulcsár Edina London Facebook oldal Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról a Life.hu beszámolt, Kulcsár Edina lett a világ második legszebb lánya, majd pedig ő állhatott az Európa szépe verseny dobogójának legmagasabb fokára is. Edinának tehát sikerült megmutatnia a világnak a szépségét és a rátermettségét, valamint bebizonyítania, hogy igenis ott volt a helye Londonban, sőt. Egyetlen pillanatot kivéve...

Amikor ugyanis az utolsó öt szépségtől megkérdezték, miért legyenek ők a győztesek, Edina nem tudta végigmondani gondolatait. Az élő adás szoros műsorrendje miatt ugyanis idő előtt elvették a szót a magyar szépségtől. Az alábbi videóban 2:16:50-től látható Kulcsár Edina válasza, illetve tervezett mondanivalójának a fele:

Ez persze nem von le a siker értékéből. Nem győzzük ugyanis hangsúlyozni, hogy magyar lány még soha nem ért el ehhez hasonlót a világversenyen.

Hajdú Péter egy Facebook-oldalán közzétett fotóval gratulált a magyar szépségkirálynőnek, amelyen feleségével, Sarka Katával mosolyognak a kamerába. "Kata a világ második legszebb lányával:)" - írta a fénykép alá. Valóban nehéz eldönteni, melyik hölgy a szebb.

Sarka Kata: "A top 5-nél már sírtam"

Ahogy mi is, úgy Sarka Kata is a könnyekig meghatódott attól, hogy Kulcsár Edina a londoni Miss World szépségversenyen a második helyezett lett. A Life.hu pár perccel az eredményhirdetés után telefonon beszélt Katával. Interjúnkat itt olvashatod!
Fantasztikus! Kulcsár Edinát választották Miss Europe-nakhttp://www.life.hu/bulvar/20141214-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezettje-lett-miss-europe.htmlVasárnap este, a Miss World londoni világverseny után hirdették ki a Miss Europe győztesét. Dupla az örömünk: azon túl, hogy Kulcsár Edina lett a világ második legszebb lánya, ő állhatott az Európa szépe verseny dobogójának legmagasabb fokára. TV + BulvárOrigoKulcsár Edina a Miss World 2. helyezettje - Magyar lánynak még soha, hasonló sem sikerülthttp://www.life.hu/news/20141214-kulcsar-edina-a-miss-world-masodik-helyezettje.htmlHatalmas dolog, amit ma átélhettünk a Miss World világversenyt nézve. Hazánk versenyzője, Kulcsár Edina a második helyen végzett. Ilyen sikert még soha egyetlen magyar lány sem ért el!News--Kulcsár Edina a Miss World első udvarhölgye lett - Ez történt a verseny alatthttp://www.life.hu/bulvar/20141214-december-14-en-valasztjak-meg-a-miss-world-versenyen-a-vilag-legszebb-lanyat-kulcsar-edina-vajon-hol.htmlKulcsár Edina a Miss World szépségversenyen az első udvarhölgy lett. Ilyen előkelő helyezést még soha nem ért el magyar lány. A cikkből megtudhatod, mi volt Edina utolsó Facebook-posztja a verseny előtt és milyen csinos volt az őt kísérő Sarka Kata.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.