Berki Krisztiánt pokoli fájdalmak gyötrik - le is bénulhat

Forrás: Facebook/Berki Krisztián -
betegség fájdalomcsillapítás porckorongsérv egészség Éden Hotel porckorong Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már meglévő porckorongsérve újult ki a csodás környezetben, San José de Costa Rica-ban forgató Krisztiánnak. A kinti orvosok szerint olyan súlyos az álapota, hogy férfi akár le is bénulhat - írta a Blikk.

A kollégák kerestek a szinte járni is képtelen izomembernek szakembert, aki naponta injekciózza Krisztiánt.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

A fájdalomcsillapító injekciók segítenek csak annyira, hogy a Krisztián számára megírt jeleneteket egyáltalán forgatni tudja a stáb - tulajdonképpen Berki Krisztián betegsége miatt a teljes forgatás veszélybe került.

A jelek szerint nehezen viseli a megpróbáltatásokat a sportember:

"Amióta Costa Ricában forgatunk, újra elkezdtem tréningezni. Egy helyi bokszedzővel nagyon kemény edzésterv alapján dolgoztunk. Sajnos egy rossz mozdulat következtében meghúztam a már meglévő gerincsérvemet. Pokoli fájdalmat éreztem, percekig feküdtem a földön, és üvöltöttem a fájdalomtól. Ezzel valóra vált az egyik legrosszabb rémálmom! Azóta fájdalomcsillapító injekciókkal „raknak össze” az adásokra."

Nem csoda, hogy Berki és a stáb aggódik, hiszen a Blikk információi szerint Krisztián, jelen állapotában még öltözködni sem tud egyedül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.