Újra versenyben a Rising Star kiesett versenyzői

Forrás: TV2 -
élő show szavazás Rising Star párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star korábban kiesett 5 énekese a rajongóiknak köszönhetően visszakerült a vasárnap esti élő show-ba, de nem nyugodhatnak meg teljesen.

Fórizs Olivér, Orsovai Renáta, Abbe Lewis, Mráz Anita és Várhegyi Lucas Palmira kapták a legtöbb szavazatot a TV2 tehetségkutató műsorának oldalán, így az elvesztett párbaj után most új esélyük van rá, hogy visszakerüljenek a műsorba. Sorsuk azonban továbbra is a közönség kezében van. Közülük december 21-én az jut tovább, aki a legtöbb szavazatot éri el a műsor során.

Forrás: TV2/Istvan Ruff

Emellett, akik az adás alatt ingyenes szavazatot adnak le a mobiltelefonos applikációval, azok között egymillió forintot sorsol ki a csatorna. Vegyünk példát Azurák Csaba kislányáról és szavazzunk!

Más meglepetés is lesz a vasárnapi műsorban. Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a műsorvezetők nagy bejelentésre készülnek, amihez Ördög Nóri smink nélkül áll színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.