Van, akinél már karácsony van – íme, az első sztárfotó

Forrás: Facebook/Steffi Graf -
karácsony ünnep Andre Agassi karácsonyfa díszítés Steffi Graf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andre Agassi és felesége, Steffi Graf posztolta Facebookra idén az első karácsonyfás fotót.

Nyakunkon a karácsony, jönnek szép lassan az első képek a celebkarácsonyokról. Az egyik legkorábban közzétett felvételt Andre Agassi tette fel Facebook-oldalára. A profi amerikai teniszező feleségével, Steffi Graffal pózol hatalmas, díszes karácsonyfájuk előtt, miközben boldogan ölelik egymást.

Forrás: Facebook/Steffi Graf

Ha hangulatba szeretnél kerülni az ünnepekre, kattints IDE, ahol összegyűjtöttük a legjobb karácsonyi slágereket.

Ha pedig szeretnél szívmelengető fotókat nézegetni ünnepi öltözetben alvó kisbabákról, klikkelj IDE!

Ínycsiklandó karácsonyfadísz szalonnából – nem csak húsimádóknak http://www.life.hu/news/20141204-szalonnadisz-karacsonyfara.html Illata sajnos nincs, látványra viszont nagyon jópofa: szalonnadíszt minden karácsonyfára! News Origo Rekord: Több ezer emberből lehet egy szép karácsonyfa http://www.life.hu/news/20141202-ezrek-alltak-ossze-karacsonyfat-formazva-a-hondurasi-rekordhoz.html Több ezer ember összehangolt álldogálása kell ahhoz, hogy rekord szülessen. Horundas fővárosában karácsonyfát formázott meg 2945 egybegyűlt. News -- Megvan a világ legrondább karácsonyfadísze - sírni fogsz! http://www.life.hu/news/20141124-a-santaur-karacsonyfadisz-felig-lo-felig-telapo-megrendelheto.html Jó, jó, a karácsonyfadíszek soha nem a visszafogott eleganciáról szóltak, de Santaur, a félig ló, félig Mikulás egészen biztos dobogós helyen végezne az ízléstelenségi versenyen. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.