Aurelio félmeztelenre vetkőzött a BeleValóVilágban

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Való Világ 7 Aurelio BeleValóVilág Való Világ Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félmeztelenre vetkőzött, fekvőtámaszokat nyomott, vizet hozott a vendégnek, feszített. Aurelio éjszakai műsorvezetése parádés volt. Talán azért, mert ez alkalommal nem engedték szóhoz jutni.

"Soha nem voltál még ilyen jó, mint ma!" - mondta a mellette a biodíszletté vált Aureliónak Lilu. A BeleValó Világ szerkesztői valószínűleg nem merték összeengedni Aureliót egy eddiginél komolyabb interjúalannyal (helló, sixx!). Az mondjuk kicsit fura volt, hogy Lilu úgy beszélt a VV6 győztesével, mint egy gyerekkel (rosszabb esetben majommal), de Aurelióról lepergett minden - látszólag. A videót itt nézheted meg.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Pedig láttuk mi már könnyes szemmel nyilatkozni Szily Nórának, a Life.hu sztárszerzőjének, aki nemrég készített vele nagyinterjút.

Katz Dávid kritikája

"Aurelio tudja, mi a szerepe, bár ő sem foglalkozik a stúdióvendégekkel. Helyette inkább izmait puszilgatja, a betelefonálóktól sorozatosan kierőszakolja önmaga magasztalását. Ha zenét hall, fölpattan, táncra perdül, és ezt a kutyák párzásánál ismert mozdulatokkal teszi még kellemetlenebbé a szemben ülő áldozat számára."

A teljes cikket ide kattintva olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.