Tatár Csilla: „Életem végéig gyászolni fogom a meg nem született kisbabánkat"

Forrás: Nánási Pál -
Gönczi Gábor terhesség kisbaba gyász Tatár Csilla vetélés fájdalom beültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tatár Csilla a Story magazinnak adott interjújában beszél hosszasan arról, miért 2014 eddigi legrosszabb éve. Válása és munkahelyváltása ismert, babája elvesztéséről azonban még soha nem nyilatkozott. Eddig.

Tatár Csillával Szalai Vivien készített exkluzív interjút az e heti Story magazinban. Őszintén kifejti, milyen fájdalmas események történtek vele a közelmúltban. Elvesztette szeretett nagymamáját, sok emberben csalódott, voltak, akik teljesen ok nélkül megbántották.

Forrás: Nánási Pál

Elmondása szerint az fájt neki a legjobban, hogy sokan azt hiszik, azért válik férjétől, mert nem akart családot. Elárulta, két évig próbálkoztak természetes úton, de sajnos nem fogant meg a baba. Végül mesterséges úton teherbe esett, a kicsi szíve azonban megállt. „Életem végéig gyászolni fogom a meg nem született kisbabánkat" – fogalmazott Csilla, aki mindenképp szeretne egyszer újra férjhez menni és anya lenni.

Még nem tart a válópernél Tatár Csilla és Gönczi Gáborhttp://www.life.hu/intim/20141217-tatar-csilla-es-gonczi-gabor-meg-nem-adtak-be-a-valokeresetet-kozos-hazukrol-egyeztetnek-meg.htmlTatár Csilla és Gönczi Gábor válópere még nem kezdődött el, a felek jelenleg is egyeztetnek. Gábor szerint még barátok is lehetnek Csillával...IntimOrigoTatár Csillát nem ereszti a TV2 – kitölti felmondási idejéthttp://www.life.hu/bulvar/20141213-tatar-csilla-kitolti-felmondasi-idejet-a-tv2-nel-meg-a-december-23-i-mokkat-is-o-vezeti.htmlA TV2-től az MTVA-hoz igazoló Tatár Csillának úgy tűnik, ki kell tölteni a felmondási idejét a csatornánál. Még a december 23-i Mokkát is ő vezetheti.TV + Bulvár--Majkának nem elegek Tatár Csilla melleihttp://www.life.hu/sztarszerzok/katz-david/20141211-majkanak-nem-elegek-tatar-csilla-mellei-katz-david-videoja.htmlKatz Dávid Majkával beszélgetett, nem is akármiről. Katz Dávid--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.