300 milliós gyémántüzlet lehet Vajna Timi játszótere

2014.12.18. 07:02

Több ízben is említette már Vajna Tímea, hogy a saját lábára szeretne állni, és megteremteni az egzisztenciáját. Most úgy tűnik, az ismert filmproducer, Andy Vajna felesége egy több százmilliós üzlet társtulajdonosa lesz.

"A hír igaz" - erősítette meg a Blikknek Timi. "Reméljük, januárban már indulunk, de márciusnál tovább biztosan nem húzzuk a nyitást. Hatalmas megnyitót szeretnénk, sztárokkal" - árulta el Vajna neje, aki hozzátette, nemcsak új, de később talán használt ékszerekkel is kereskednek majd. "Ha valaki behozza a nagymamája gyémántját, megnézzük, milyen állapotú, megvesszük" - lelkendezett.

Forrás: Fotó: Life.hu

A Gyémántpalotát a belvárosban nyitják meg, az árukészlet összértéke pedig lapinformációk szerint több mint 1 millió euró, vagyis 300 millió forint. Úgy hírlik, nemcsak hagyományos kereskedés zajlik majd a hiánypótló luxusboltban, de az oda betérő dúsgazdag vevők bőrüket is aranypakolással frissíthetik fel.

"Szeretném, ha elfogadnának"
"Valakinek a valakije” - így vált híressé vagy inkább hírhedtté. Szép. Áldozat. Ifjú feleség. Ítélkezni róla (is) annyira könnyelmű és könnyű. Kíváncsi voltam, kit takar a sablon. Ezzel a felütéssel kezdte azt az interjúját Szily Nóra, melyet korábban Vajna Tímeáról készített. A teljes cikket ide kattintva érheted el.

 

 

Vajna TímeaAndy Vajnagyémántgyűrűegzisztenciagyémánt