Hoppá! Megszülethet a VV7 első babája?

RTL 2 terhesség terhességi teszt VV Dennis ValóVilág 7 VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes előzetessel csalogatja a nézőket az RTL Klub. VV Fanni terhességi tesztet kért.

Még alig tértünk magunkhoz annak hallatán, hogy Dennis elcsábította Fannit, most újabb hírbomba robbant a villában. Bár sokat nem mutatnak a kamerák, de az mindenképpen kiderül, hogy Fanni behívja Dórit a mosdóba, ahol könnyek között bevallja a lány, terhességi tesztet kell csinálnia. Vajon ez csak egy újabb trükk, hogy magára vonzza a figyelmet, vagy tényleg jön az első VV7 bébi?

VV7 Kihívás: Reni egyetlen méltó ellenfelét viszi párbajoznihttp://www.life.hu/bulvar/20141217-a-valo-vilag-7-masodik-kihivasan-reni-danit-valasztotta-parbajellenfelenek.htmlReni felfokozott állapotban várta, hogy Lilu végre bekapcsoljon a Villába. Olyan ellenfelet választott, aki vele egy szinten áll - nem erősebb nála, viszont ők ketten a leggyengébbek - szerinte.TV + Bulvár--VV Éva és Kiszel Tünde nemet mondanak az orális szexrehttp://www.life.hu/bulvar/20141217-vv-eva-es-kiszel-tunde-a-belevalovilagban-az-oralis-szexrol-beszeltek.htmlA kedd éjszakai BeleValóVilág vendége Kiszel Tünde, naptárdíva volt, akit a villalakók erotikus fotózása kapcsán kérdezett Baukó Éva. Tünde alaposan kifejtette véleményét a játékosokról, és Évának is beszólt. TV + BulvárKét női száj is megkörnyékezte a "kis Dennist"http://www.life.hu/bulvar/20141216-a-valovilag7-vv-dennise-vv-fannija-vv-edinaja-vv-renije-erotikus-feladatot-teljesitett.htmlMaci tréfája balul sült el, Reni arca közel túl került a kis-Dennishez, amit aztán Fanni kényeztetett szolizsetonért cserébe. Csak kapkodtuk a fejünket, miket láttunk ma. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.