X-Faktor kampánypárbaj: Bella szerint Tóth Andiban minden megvan ahhoz, hogy nyerjen

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
finálé kampány X-Faktor kampánybeszéd X-Faktor 2014 Jakab Péter Izabella döntő Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett az X-Faktor 2014 fináléja. A négy versenyben lévő énekes mellett egy-egy kiesett társuk kampányol. Jakab-Péter Izabella szerint senki más nem nyerhet, csak Tóth Andi. A Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Belógunk a kulisszák mögé, eláruljuk, mit csinálnak a legfeszültebb pillanatokban a versenyzők és a mentorok, megmutatunk mindent, amit amúgy nem láthatsz.

"Andinak kell nyernie, mert szerintem ő az a versenyző, aki a verseny minden fordulójában újat tudod mutatni. Újat és egyben elváráson felülit" - mondja Bella, aki nagyon megszerette a 15 éves lányt.

Jakab-Péter Izabella és a finalista Tóth Andi Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Fiatal kora ellenére érett gondolkodású lány, aki egyszerűen erre a pályára született, az ereiben zene folyik. Ő az a versenyző, akiben minden megvan ahhoz, hogy ezt a versenyt megnyerhesse, leírhatatlanul tehetséges: erős hang, meggyőző színpadi jelenlét. Szerencsés embernek mondhatom magam, hogy ezt a lányt megismerhettem, az életem része volt, és remélem, lesz is. Az együtt töltött idő után nagyon megszerettem, és sokat tanultam tőle, úgy emberileg, mint zeneileg."

Az X-Faktor győztesét a nézők választják

Az X-Faktor 2014 a végéhez ért. A finálé hétvégéjén szombaton 20.00-tól és vasárnap 18.50-től lesz élő show. Szombaton egy versenyző esik ki a négy finalista közül, vasárnap pedig győztest hirdetnek. Most már nem számít, mit mondanak a mentorok és párbaj sem lesz, csak a nézői szavazatok számítanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.