X-Faktor kampánypárbaj: Nagy Ricsi az érte epekedő tinilányok miatt is nyerhetne, de...

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Polyák Attila -
élő show finálé kampány X-Faktor Szabó Richárd Nagy Ricsi kampánybeszéd X-Faktor 2014 döntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett az X-Faktor 2014 fináléja. A négy versenyben lévő énekes mellett egy-egy kiesett társuk kampányol. Nagy Ricsi mellett Szabó Richárd érvel. A Life.hu-n az egész hétvége az X-Faktor jegyében telik. Belógunk a kulisszák mögé, eláruljuk, mit csinálnak a legfeszültebb pillanatokban a versenyzők és a mentorok, megmutatunk mindent, amit amúgy nem láthatsz.

"Nagy Ricsinek nemcsak azért kell a műsort megnyernie, mert a tinilányok vele terveznek csodálatos esküvőt, hanem mert a zenei világ szomjazik egy olyan tehetségre, akinek kenyere a muzsika, aki érzelmet közvetít minden pillanatban" - mondja Szabó Ricsi, aki szerint volt csapattársa olyan ember, akinek óriási alázata van a zene iránt.

Nagy Ricsi és Szabó Richárd Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Polyák Attila

"Az az ember, akinek a zongora a szerelme, aki az élő show-k alatt hétről hétre törhetetlenül, kitartóan, időt nem spórolva dolgozott. Közel az álma megvalósításához, egyetlen hajszál választja el, hogy felléphessen a dobogó legfelső fokára. Énekes előadó, ember, jó barát. Én biztos, hogy rá fogok szavazni, biztos, hogy neki szurkolok. Aki a 2014-es X-Faktornak egy valódi győztest szeretne, annak Nagy Ricsit kell támogatnia!"

Az X-Faktor győztesét a nézők választják

Az X-Faktor 2014 a végéhez ért. A finálé hétvégéjén szombaton 20.00-tól és vasárnap 18.50-től lesz élő show. Szombaton egy versenyző esik ki a négy finalista közül, vasárnap pedig győztest hirdetnek. Most már nem számít, mit mondanak a mentorok és párbaj sem lesz, csak a nézői szavazatok számítanak.
Eddig titkolta Szabó Ricsi, mennyire szegény körülmények között nőtt felhttp://www.life.hu/bulvar/20141021-szabo-richard-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-szegeny-korulmenyek-kozott-nott-fel.htmlAz X-Faktor Ricsi bácsija eddig még nem beszélt arról, mélyszegénységből sikerült kitörnie azzal, hogy bekerült a tehetségkutatóba.TV + Bulvár--Ez volt az X-Faktor 2014 utolsó párbaja! A Tha Shudras esett ki a versenybőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141213-a-tha-shudras-esett-ki-az-x-faktor-2014-utolso-parbajan.htmlJövő héten véget ér az X-Faktor 2014 tehetségkutató. Hónapokig tartó versenyzés után a célegyenes előtt a Tha Shudras esett ki, így Tóth Gabinak nem lesz versenyzője a döntőben, Alföldi Róbertnek viszont két mentoráltja is ott lesz.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoVastag Csaba az X-Faktorról: "Versenyzőként nem kell mindenkire hallgatni"http://www.life.hu/bulvar/20141213-vastag-csaba-az-rtl-klub-x-faktor-gyoztese-interjuban-meselt-nekunk-az-idei-evadrol.htmlVastag Csaba 2010-ben nyerte meg az X-Faktort és karrierje azóta törtelenül ível felfelé. Interjút sem könnyű vele egyeztetni. Közeledünk az idei verseny fináléjához, így Csaba arról is mesélt, mi kell ahhoz, hogy valaki megnyerje a show-t.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.