ValóVilág: Ádám furcsán nyomul Fannira

kavarás VV Edina Való Világ 7 szex VV Laci VV Ádám szerelem VV Fanni veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megismerkedhettünk a villalakók sajátos udvarlási szokásaival, és örökérvényű bölcsességeket is hallhattunk ismét. Míg az X-faktorban a legjobbak küzdöttek a győzelemért, addig a villában is zajlott az élet.

Fanni álláspontja szerint egy nő akármikor, akárhogy beszélhet egy férfival, de ez fordítva már nem igaz. Ennek jegyében veszekedett egy sort Ádámmal, majd visszavonult sírni a nyugiszobába.
Néhány perccel később Ádám közeledni próbált a lányhoz, és flörtté alakult a korábbi anyázás és útszélizés, még egy szívet melengető "Rohaggyá meg!" is elhangzott két puszi között. Milyen szép!

Edina és Laci is ordítozással udvarolt egymásnak, kissé becsiccsentettek, és Edinának "kijött a vére", ahogy Laci mondta. Alig egy hónapon vagyunk túl, de már egyre nehezebb követni, ki, kivel, mit akar. Mi lesz még itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.