Kulcsár Edina jótékonykodik: árverésre bocsájtja méregdrága vázáját

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Miss World váza Miss Európa Zsolnay Kulcsár Edina jótékonykodás árverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina, a világ második legszebb lánya jótékony céllal elárverezi a Miss World versenyre készült drága vázát, amit nemzeti ajándéknak szánt, de végül hazahozott...

A Miss World 2. helyezettje, aki a Miss Europe címet is elnyerte, Facebookon számolt be jótékonysági akciójáról. A sokat emlegetett Zsolnay vázáról van szó, amit gyémántok, drágakövek és igazgyöngyök díszítenek.Ahogy a Life.hu is megírta, a nemzeti ajándéknak szánt több milliós tárgyat korábban nem árverezték el Londonban. Most viszont úgy tűnik, mégis lesz aukció.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„(...)Közösen úgy határoztunk Rónai Gáborral, hogy a karácsony közeledtével, valami igazán nemes dolgot szeretnénk véghez vinni! Ugye majdnem mindenki hallott arról a vázáról, ami kifejezetten a Miss World versenyre készült, nemzeti ajándéknak. Nekem alkalmam adódott, ezt az Eozinból készült, arany alapon gyémántokkal, valamint gyöngyökkel díszített egyedileg tervezett, készített és limitált kancsóvázát haza hoznom, amit most jótékonysági csendes árverésre bocsájtunk. A jótékonysági árverés kedvezményezettje: Heim Pál Gyermekkórház Onkológiai Osztálya. A felajánlás első számú célkitűzése az osztályon fekvő daganatos gyermekek életkörülményeinek és gyógyítási feltételeinek a javítása. A jótékonysági csendes licit időtartama: 2014. december 20-tól 2015. január 28-ig tart. A jótékonysági árverésre felajánlott kancsóvázát megtekinteni, valamint a licit ajánlatokat megtenni kizárólagosan személyesen, a Royal Diamonds Ékszerházban lehet..." – lelkendezett közösségi oldalán Edina.

Kulcsár Edina szépségtrükkjei egyetlen fotón!

Tudd meg IDEkattintva, hogyan lehetsz te is olyan gyönyörű, mint a Miss World 2. helyezettje!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.