Etikettleckéket vesz Kulcsár Edina

Forrás: Zsigmond László /Life.hu -
Miss World 2014 szépségverseny modor Kulcsár Edina etikett protokoll Schiffer Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elkövetkezendő évben rengeteg protokolláris eseményen vesz részt, így sok mindent szeretne megtanulni Kulcsár Edina. A világ második legszebb magyar lánya most Schiffer Miklóstól tanul "jó modort". No, nem azért, mintha eddig nem tudott volna viselkedni, hanem azért, hogy a különböző országokban a helyi elvárásoknak megfelelően cselekedjen. 

"Schiffer Miklós lesz a mesterem, akitől nagyon sok mindent tanulhatok, ő a szakmája legjobbja. Hasznát veszem a tanácsainak, hiszen állami vezetőkkel és magas rangú tisztviselőkkel találkozom a jövőben. Ezek új helyzetek lesznek számomra, szeretnék helytállni minden alkalommal. Pontosan tudni fogom, melyik eseményre milyen ruha illik, melyik menühöz milyen bort kell fogyasztani, azt is megtudtam, hogy nem illik 'önözni', a 'maga' a helyes"mondta el Edina a Borsnak.

Forrás: Zsigmond László /Life.hu

"Sok dicséretet kaptam, de nem árt egy igazi szakértőtől megtanulni a legap­róbb részleteket, sokszor minden azokon múlik" - tette hozzá a Miss World világverseny 2. helyezettje, Miss Europe.

Schiffer Miklós politikusok, üzletemberek, újabban pedig szépségkirálynők öltözködési tanácsadója. Nevéhez fűződik az esztétikai profizmus elmélete, egy német-magyar cég ügyvezetőjeként híres márkaneveket vezetett be a hazai piacra, később saját üzletet, márkanevet és tanácsadó céget alapított. Személyes kapcsolatba került Pierre Cardinnel és Yves Saint-Laurenttel. Még Giorgio Armani is dedikálta az egyik öltönyét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.