A TV2-nek nem kell a hamarosan szabaduló Damu Roland

Fotó: Nagy Attila - Origo -
Damu Roland Jóban Rosszban szabadulás TV2 sorozatszereplő magaviselet börtön szinkronizálás vendéglátóipar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland jó magaviselete miatt jövőre szabadulhat. A TV2 azonban biztosan nem számol vele és úgy tűnik, színházi és szinkronszerepekkel sem lesz elhalmozva.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Damu Roland egy napra ismét szabad ember lehetett: a szentestét ugyanis otthon töltötte. Példás magaviselete miatt lehet, hogy januárban vagy tavasszal szabadulhat is. Egykori kenyéradóihoz azonban úgy tűnik, nem térhet vissza.

Fotó: Nagy Attila - Origo

„Nem vagyunk kapcsolatban Damuval, és nincsenek vele terveink, sem a Jóban Rosszban, sem más műsor kapcsán" – mondta a TV2 csoport program- és hírigazgatója, György Bence a Borsnak.

Damu a Kalocsai Színházban is fellépett, ott azonban Fekete Antal közönségszervező azt mondta, nincs ember, aki megmondaná, visszavárják-e. „Damu Roland csak néhány alkalommal lépett fel nálunk, tehát nem lehet azt mondani, hogy a kalocsaiak szerették, nem szerették vagy egyáltalán bármilyen véleményük lett volna róla. A színészeket egyébként is egy budapesti vállalkozó fogja össze" – tette hozzá.

Azt nem tudni, a szinkronba van-e visszaút. Egy vendéglátós barátja viszont szívesen támogatja Damut.

A Jóban Rosszban egykori sztárját 2012 márciusában négy és fél év börtönbüntetésre ítélték barátnője, Palácsik (mára Vajna) Tímea bántalmazásáért és megerőszakolásáért. A színész példás magaviselete miatt azonban nemcsak komoly kedvezményeket kap, hanem hamarabb is szabadulhat, mint 2016 szeptembere.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.