Geszti és Szikora írt slágert Tóth Andinak?

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
győztes Szikora Róbert sláger dal mentor X-Faktor 2014 Geszti Péter Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andinak, a 2014-es X-Faktor győztesének a hírek szerint Geszti Péter és mentora, Szikora Robi írt egy nótát.

"(...) az X-Faktort megnyerni nem az álmom, inkább egy jó ugródeszka az álom megvalósítása felé, ami az, hogy énekesnő legyek. Azzal, hogy nyertem még nem gondolom, hogy énekesnő lettem. Ez egy hatalmas lehetőség, de folytatni kell a munkát, a tanulást, tovább kell képezni magamat (...)"
Így nyilatkozott Tóth Andi a Life.hu újságírójának, Polesz Anitának a napokban. A teljes interjúért katt IDE!

Úgy tűnik, még egy álma válhat valóra Tóth Andinak. Az idei X-Faktor győztesének kezét nem engedi el mentora, Szikora Róbert, aki Geszti Péterrel közösen írt egy slágergyanúst dalt a nagyváradi lánynak – tudta meg a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Valóban van egy titkos, külön Andinak szánt dalunk Gesztivel, de mivel Andi még nem keresett meg bennünket, nem akarunk tolakodóak lenni" – vallotta be a lapnak Szikora, aki még sokáig szeretné kísérni Andit a sztársággal járó rögös úton.

„A varázslatot, amit Andi művel a színpadon, nem szabad elrontani. Kizárólag olyan dalokat szabad énekelnie, amelyek neki is tetszenek. Remélem, ezt mindenki tiszteletben tartja majd" – elmélkedett az R-Go frontembere.

Az x-faktoros Szabó Richárd elmesélte, kivel szeretné búcsúztatni az óévet http://www.life.hu/bulvar/20141209-szabo-richard-az-rtl-klub-x-faktor-enekese-elmeselte-kivel-szeretne-bucsuztatni-az-oevet.html Az X-Faktor tanár bácsija biztos benne, hogy a szilvesztert Nagy Ricsivel tölti majd, akivel jó barátok lettek a tehetségkutató alatt. TV + Bulvár -- Mit kezd nyereményével az X-Faktor győztese, Tóth Andi? Mi már tudjuk! http://www.life.hu/bulvar/20141223-mit-kezd-nyeremenyevel-az-x-faktor-gyoztese-toth-andi.html A Life.hu a kezdetektől ott volt a műsor énekesei mellett, és már a legelején kíváncsiak voltunk arra, ki mit kezdene akkor, ha megnyerné az X-Faktort. Tóth Andi és Benji lerajzolta nekünk – mutatjuk, akkor milyen álmokat dédelgetett a két sztárpalánta. TV + Bulvár -- Jól döntöttek a nézők? Megérdemelten nyerte Andi az X-Faktort? http://www.life.hu/bulvar/20141222-az-x-faktor-2014et-toth-andi-nyerte-horanyi-juli-lett-a-masodik-benji-a-harmadik.html Ha rajtunk múlt volna, nem tudtunk volna eldönteni, hogy Tóth Andi vagy Horányi Juli érdemli-e meg jobban az X-Faktor 2014-es szériájának győzelmét. Juli profizmusa, érettsége és higgadtsága, Andi ősereje és vadsága egyaránt lenyűgözött minket. A dobogó legfelső fokára a 15 éves lány állhatott, a Life.hu szerkesztősége pedig innen is gratulál mindkettőjüknek és persze a korábban kiesett versenyzőknek is. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.