5 könnyed film, amit ne mulassz el megnézni január 1-jén!

Forrás: NORTHFOTO -
Ananász Expressz Január 1. másnaposság Míg a jackpot el nem választ tévézés Az Ördög Pradát visel film Női szervek Könnyű nőcske Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha méltó módon buliztál az éjszaka, de most már lazítanál kicsit, vagy egyszerűen csak lustálkodni szeretnél a tévé előtt, akkor ideje kikapcsolódni néhány igazán jó filmmel. Íme, 5+1 vígjáték az év első napjára!

Könnyű nőcske – 20.30, RTL klub
Kiderül, hogy a legjobb haverod meleg, de a barátai kitaszítanák emiatt, ha megtudnák. Nincs mit tenni, el kell játszani, hogy szexeltek. Egy buliban. Az egész suli előtt. Az eset megtörtént Olive-val, de miután a pletyka terjedni kezd és minden kicsit nyomi srác megtalálja a kéréseivel, elszabadul a pokol. Egyszer fent, másszor lent. Rosszéletű nőcske vagy a gimi sztárja válik belőle?

Ananász expressz – 22.45, Super TV2
Dale-nek a létfenntartáshoz két elve van: 1. dolgozz minél kevesebbet. 2. szívj minél többet. A dílere egy új cuccal, az Ananász Expresszel kínálja, ami múlhatatlan jókedvet okoz. Az élet vidám oldala azonban megtörik, amikor Dale tanúja lesz egy gyilkosságnak. A helyzet fokozódik azzal, hogy nyomába indul egy kábítószer-kereskedő bandának és kezdetét veszi egy eszeveszett, lövöldözős és beszívott este. A lustaságnak vége, Dale-nek ideje összeszednie magát, ha meg akarja úszni ezt a kalandot.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Míg a jackpot el nem választ – 19.10, Cool
Joy (Cameron Diaz) szerelmi bánat miatt utazik a buli fővárosába, Jack (Ashton Kutcher) pedig szórakozni indul Vegasba. Az este olyan jól sikerül, hogy a két idegen házasként és több millióval ébred egy ágyban. Kié legyen a vagyon? Mi történt az éjszaka? Mézeshetek helyett a fő irány a másik eltűntetése a föld felszínéről.

Női szervek – 22.35, HBO
Egy mocskos szájú nő + egy öntelt nő = kínos és vicces kalandok. Egy FBI ügynök Sarah (Sandra Bullock) és Shannon (Melissa McCarthy) magányos, a munkájuknak élő nők. Ez nem okoz gondot a férfias meló elvégzésében, hiszen elég szívósak, bunkók és harciasak. Egyet akarnak, lefülelni egy drogbárót, ám egyikük sem hajlandó lemondani a nagy kapásról. A közös munka, pedig az elején inkább komédia, mint problémamegoldás.

Forrás: NORTHFOTO

Az ördög Pradát visel – 21.00, Viasat 3
A frissen diplomázott Andy (Anne Hataway) minden vágya, hogy sikeres újságíró legyen. Jelentkezik egy legendás divatmagazinnál és nagy meglepetésére a divatvilágot uraló Miranda Priestly (Meryl Streep) kiválasztja második asszisztensének. Andy mindent megtesz, hogy beilleszkedjen új helyén és teljesülhessen álma. Főnöke minden hatalmával visszaél és folyamatosan próbára teszi az újoncot miközben azt ígéri, ha kitartó lesz elnyeri méltó jutalmát. Andy mindent a saját javára fordít, a divat szakértője lesz és kivívja magának a jól megérdemelt tiszteletet is.

+1 Borat – Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika – 21.05, Super TV2
Sacha Baron Cohen igazi polgárpukkasztó személyiség, amit minden filmjében meg is mutat. Borat, a kazah médiavilág sajátos alakja dokumentumfilmet forgat Amerikában. Miközben beutazza az országot, egyáltalán nem zavarja, hogy a faji, vallási és szexuális identitásra vonatkozó kérdéseivel megbotránkoztatja és halálra rémíti Amerikát. Morbid poénokkal és képtelennek tűnő jelenetekkel dúsított film, az már biztos.

A lényeg, hogy nevess az év első napján is, hiszen, amit ilyenkor teszünk, egész évben végigkísér bennünket.

Újévi szokások, amelyek az egész évedet befolyásolhatják! Kattints IDEés tudd meg, mit szabad tenned és mit kerülj el ilyenkor!
Zárd üvegbe a legszebb élményeidet jövőre! Így készül az emléküveg http://www.life.hu/news/20141231-keszits-emlekuveget-befottes-uvegbol-es-papirra-irt-emlekekbol.html Vannak, akik naplójukban jegyzik le emlékeiket, megint mások egy kis ládikában gyűjtik össze őket, és akadnak, akik a fejükben őrizgetik legszebb élményeiket. A Life.hu most mutat egy újabb trükköt, hogyan zárhatod egyetlen üvegbe legszebb történeteidet. News Origo Ezekkel a filmekkel érdemes zárnod az idei évet http://www.life.hu/news/20141230-az-ev-utolso-napjan-ezeket-a-filmeket-nezd-a-teveben.html 5 remek filmet gyűjtöttünk össze számodra, amelyekkel izgalmasan tölteheted az estét. Izzítsd a távkapcsolót! News -- Íme, a szomorú igazság arról, mit csinál a kutyád a távollétedben http://www.life.hu/news/20141230-ezt-csinalja-a-kutya-a-tavolletedben-szomoru-video.html Egy kíváncsi kutyagazdi kamerát adott kedvencére, hogy megtudja, mit csinál az eb addig, míg nincs otthon. Az eredmény őt is megdöbbentette. Szívszorító videó következik. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.