Párbajozni akar VV Zsuzsa

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
VV Edina VV Dani ValóVilág 7 VV Zsuzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lány már ezerszer bánhatja, hogy kikezdett Lacival. Sem a fiúval nem jött össze, sőt a kavarásnak köszönhetően addigi cinkostársai is elfordultak tőle. 

A kisgyerekes anyuka már a beköltözésekor sem tagadta, hogy imádja manipulálni a férfiakat, sőt, időközben az is kiderült, hogy lakásást, kocsiját, sőt még szilikonmelleit is egy gazdag vállalkozótól kapta. Ám nagyon úgy tűnik, ami a való világban bejön, az a ValóVilágban egyáltalán nem nyerő taktika. Emlékeztek még a bemutatkozó kisfilmjére?

Zsu addig-addig nyomult Lacira, amíg a féltékeny Edina szembesítette őket egymással és így fény derült a hazugságokra is. És az egy dolog, hogy szinte biztos, hogy mostanában semmiféle kufircra nem kerülhat sor Laci és Zsuzsa között, a nagyobb pofáraesés az, hogy a nőtől eddigi villabarátai, Dani és Edina is elfordultak. Zsuzsa éjszaka, az ágyban próbálta kimagyarázni a kimagyarázhatatlant Daninak, de az eddig csak pincsikutyaként emlegetett 12. kerületi értelmiségi már nem dől be a szép szavaknak. "Ez nem játék volt, hanem ocsmány. Nem hiszem, hogy most visszajönnél bárki ellen is, olyat tennél, ami a kinti életben is megbocsáthatatlan" - jelentette ki a srác Zsuzsa felvetésére, aki azt mondta, szeretne kimenni a villából és egy újabb párbajon megmértettetni magát.

A beszélgetést itt nézheted meg:

Szerinted visszajönne Robin ellen a párbajról Zsuzsa?

Adósságtengerben úszik VV Dennishttp://www.life.hu/bulvar/20141231-vv-dennis-a-valovilag7-jatekosa-sulyos-banki-tartozasokkal-kuzd.htmlRapklipjéhez vett fel hitelt a ValóVilág 7 játékosa, ám a magas törlesztőrészletek elvették a kedvét attól, hogy ki is fizesse azokat. TV + Bulvár--Gazdag vállalkozó finanszírozta VV Zsuzsa melleithttp://www.life.hu/bulvar/20141230-vv-zsuzsa-ajandekba-kapta-szilikonmelleit-egy-gazdag-vallalkozotol.htmlVV Zsuzsa vállalkozó barátaitól kapta ajándékba autóját, de még szilikonmelleit is.TV + BulvárOrigoVV Karácsony: Meglepetést kaptak a villalakókhttp://www.life.hu/bulvar/20141227-valovilag-karacsony-meglepetest-kaptak-a-villalakok-es-osszeallitottak-a-villa-top-5-jatekosanak.htmlDupla ajándékban volt ma része a játékosoknak, ajándékokat kaptak, és mindenkinek szemügyre vehettük egy családtagját, akik videóüzenettel kedveskedtek.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.