VV Fanni édesanyja a villaszexről: "Nem ezt látta itthon a lányom"

ValóVilág7 szex VV Dennis VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha ennyit még nem szexeltek magyar valóságshow-ban, mint a ValóVilág 7-ben. Fanni és Dennis például meg sem próbáltak parancsolni a vágyaiknak, és a kezdetektől fogva rendszeresen a nyugiszobába vonulnak. Ám így csak társaik elől bújhatnak el, a nézők mindent látnak. Fanni édesanyja pedig kiakadt.

Ahogy már megírtuk, a ValóVilág 7 legerkölcstelenebbnek megválasztott szereplőjének édesanyja már a műsor kezdetétől lányáért aggódik, és rengeteget fogyott a stressztől. A legutóbbi napok történései és lánya megdöbbentő kijelentése pedig végképp elkeserítették.

Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Nem vagyok kíváncsi a gyerekem szexuális életére! Ha ilyen jelenetet látok a tévében, inkább elkapcsolok. Nem értem, hogy lehetnek ennyire gátlástalanok? Itthon azt látta, hogy a hálószobatitok az csak két emberre tartozik... És bevallom, félek attól, hogy nem azért teszi, mert megéli minden pillanatát, hanem mert úgy érzi, ezzel ő más lesz" - fakadt ki Fanni édesanyja, Katalin a Blikknek.

Kérdés, Fanni vajon miként tekint majd utólag a saját viselkedésére. A ValóVilág 3 egykori szereplője, Katka a BeleValóban arról beszélt, hogy a vad szexet Frenkie-vel utólag kínosnak élte meg. Így szexeltek ők 11 évvel ezelőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.