Meghalt Gábor Zsazsa milliárdos lánya - vajon kié lesz az örökség?

meghalt örökös Gábor Zsazsa milliárdos Conrad Hilton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Francesca Hiltont - Gábor Zsazsa és a Hilton szállodaláncot alapító Conrad Hilton lányát - 67 évesen Los Angelesben érte a halál. Így nem fog többé harcba indulni magyar származású édesanyja vagyonáért...

Francesca Hilton hétfő este halt meg a Cedars-Sinai klinikán szívroham és agyvérzés következtében - közölte kedden ügynöke, Edward Lozzi. Francesca Hilton profi fotós volt, 1971-től több mint húsz éven át színésznőként is dolgozott és könyvkiadással is foglalkozott.

Gábor Zsazsa és lánya 1983-ban Forrás: Northfoto

Mint ahogy az korábban a Life.hu is megírta, a Gábor Zsazsa második házasságából született lány jó ideje harcban állt az egykori hollywoodi sztár jelenlegi férjével, Frederic von Anhalttal. Hilton úgy vélte, a férfi elszigeteli anyját a családjától, és pénzügyeit is rosszul intézi. A 97 éves Gábor Zsazsa ágyhoz kötött betegként él Bel Air-i otthonában. Szélütés érte, csípőtörést szenvedett, fél lábát amputálni kellett. Az elmúlt években többször szorult kórházi kezelésre.

Francesca Hilton számos pert indított annak érdekében, hogy ki kezelje anyja vagyonát. Mostohaapjával olyannyira megromlott a viszonya, hogy volt idő, amikor bírói végzés kellett ahhoz, hogy Anhalt engedélyezze Hilton látogatását anyjához - írja az MTI.

Jogos volt a félelem! Veszélyben a 95 éves magyar díva vagyonahttp://www.life.hu/csalad/20120712-gabor-zsazsa-vagyona-felett-ferje-rendelkezhet-egy-ideig.htmlÁtmenetileg Gábor Zsazsa férje a híresség vagyonának kezelője, miután a Los Angeles-i feljebbviteli bíróság szerdán jóváhagyta Frédéric von Anhalt és Francesca Hilton peren kívüli megállapodását: az egykori díva lánya még tavasszal fordult bírósághoz, mert attól tartott, hogy a férj elherdálja a betegeskedő színésznő vagyonát.CsaládGábor Zsazsa nagyon beteg - sokkoló fotók jelentek meg rólahttp://www.life.hu/drlife/20141211-gabor-zsazsa-magyar-szarmazasu-szineszno-nagyon-beteg-nem-tud-beszelni-lanya-szerint-a-halalan-van.htmlGábor Zsazsáról sokkoló fotók jelentek meg egy külföldi lapban, amint a betegágyában fekszik. A színésznő a lánya szerint már a halálán van, mesterségesen táplálják.Dr. LifeAFPElütötte egy autó Gábor Zsazsa férjéthttp://www.life.hu/bulvar/20110904-elutotte-egy-auto-frederic-von-anhaltot-gabor-zsazsa-ferjet.htmlBalesetet szenvedett pénteken a magyar származású híresség férje Beverly Hills egyik forgalmas utcáján.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.