VV Edina Való Világ 7 szex villalét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"22 évesen már tudnom kéne dirigálni a nyulamnak"- indította a napot Edina, akiről kiderült, már nagyon ki volt éhezve, mert egy évig nem szexelt. Idáig.

Bár szex a szó szoros értelmében nem történt, de egy határt átléptek, ahogy ő fogalmazott.
Közben a villalakók eheti feladata is kiderült, állatokat fognak játszani. Egy kicsit reménykedtünk, hogy Dennis és Fanni nyulak lesznek, de sajnos csak a szavanna népe közül kerültek ki a szerepek.

Se főnyeremény, se barátnő - VV Ádámnak nem jött be a ValóVilághttp://www.life.hu/bulvar/20150106-a-valovilag7-kieso-jatekosat-vv-adamot-elhagyta-a-baratnoje.htmlNem csak a nézőknek, barátnőjének sem jött be VV Ádám villabeli viselkedése. A lány nemcsak a kapcsolatot szakította meg vele, hanem még az országot is elhagyta.TV + BulvárRTLKLUBNem gazdagodtak meg a VV-sek a bugyibizniszenhttp://www.life.hu/bulvar/20150105-vv-aurelio-es-vv-zsofi-nem-gazdagodott-meg-a-bugyibizniszen.htmlTalán ők sem hittek abban, hogy ebből meg lehet gazdagodni, de legalább kreatívan igyekeztek eltölteni a napjaikat az egykori villalakók, VV Aurelio és VV Zsófi. Év végi mérleget készítettünk a bugyibizniszről!TV + Bulvár--VV Fanni lábszaga rettenetes, Robin pedig ülve pisilhttp://www.life.hu/bulvar/20150106-valovilag-7-vv-fanni-labszaga-rettenetes-robin-ulve-pisil.htmlBár Ádám fizikailag már nincs a villában, még kísértett egy kicsit utólag is. Búcsúlevelében még jól odaszúrt egyet volt lakótársainak.TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.