Damu Roland áprilisban szabadul a börtönből

Fotó: Nagy Attila - Origo -
Damu Roland szabadulás TV2 Mokka nemi erőszak börtön enyhítés Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland börtönbüntetését enyhítették, így áprilisban szabadulhat a tököli börtönből – mondta az egykori sorozatsztár ügyvédje a szerda reggeli Mokkában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Damu Roland a karácsonyt otthon, családjával tölthette, mivel jó magaviselete miatt hazaengedték egy napra a börtönből. A TV2 Mokkájában ügyvédje, Sebestyén Tamás azt mondta, a kedvezménytárgyalás kedvező eredményt hozott, Damunak ugyanis csak eredetileg kiszabott büntetésének kétharmadát kell letöltenie. Így április közepén szabadulhat a börtönből.

Fotó: Nagy Attila - Origo

Beszélt arról is, hogy a Jóban Rosszban egykori sztárjának sok terve van. A hírek szerint azonban egykori kenyéradója, a TV2 nem számol vele, valamint színházi és szinkronszerepekkel sem halmozzák el. Az ügyvéd azonban ezt cáfolta. Bár konkrét megkeresésekről nem beszélt, azt elárulta például, hogy felmerült egy könyv megírásának lehetősége...

Damu Rolandot 2012 márciusában ítélték négy és fél éves börtönbüntetésre Vajna (akkor még Palácsik) Tímea megerőszakolásáért és bántalmazásért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.