17 év után távozik a Barátok közt producere, Kalamár Tamás - Mi lesz a szereplőkkel?

Forrás: baratok.hu -
váltás producer Barátok közt RTL Klub Kalamár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt producere, Kalamár Tamás 17 és több mint 7000 epizód után kiszáll a sorozatból. Helyébe kreatív producerként Rozgonyi Ádám lép. 

„Bár sokan tudták, bevallom, már egy éve ott akartam hagyni a sorozatot, de csak mostanra jöttek össze úgy a körülmények, hogy közös megegyezéssel sikeres legyen az átmenet. 17 esztendő. 7288 epizód. Lezárult egy korszak. Búcsúzom a Barátok közttől" – nyilatkozta Kalamár Tamás.

Forrás: baratok.hu

„Mindezt nehéz lett volna kitűnő csapat nélkül elérni, a színészektől a ruhásokig, a kellékesektől a világosítókig, az operatőröktől az asszisztensekig, az íróktól a rendezőkig stb. Sok új álmot tudtunk együtt megvalósítani. Magyarországon az elsők voltunk, akik elkészítették az első magyar telenovellát, a Szeress most!-ot 88 epizódban. Elsők voltunk, akik egy profi websorozatot forgattak, a Csalfa karmát. És elsők között voltunk abban is, akik Európában napi sorozathoz rendszeresen használták a zöld háttér technológiát" – fejtette ki a távozó producer.

Kalamár Tamás utódja Rozgonyi Ádám lesz, aki 1999 és 2006 között rendezőként már részt vett a „Barátok közt" alakításában, és számos más mű létrehozásában dolgozott szerzőként és rendezőként.

Közben a szereplők félnek. A Borslegalábbis úgy értesült, többen aggódnak az állásuk miatt és sokaknak szerződésük sincs már erre az évre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.