Intim fotó, közös gyerek - így zaklatják a lányok ÉNB Lalit

baba spermadonor sorozat Éjjel-nappal Budapest ÉNB Lali Lali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest esetlenül csajozós Lalija nagy sikert aratott mostanság a lányok körében. Egy hölgynél túl nagyot is... 

Sokan bombázták rajongói levelekkel a sorozat sztárját, olyan is volt, hogy egy lány fényképet küldött neki a nemi szervéről - derül ki a hot! magazinból.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Az eddigi legmeghökkentőbb rajongói felkérésére alig tudott reagálni a Lali pop című sikerdal előadója. Egy hölgy ugyanis spermadonornak kérte fel. Azt írta: gyereket szeretne tőle, de kizárt, hogy együtt is neveljék fel, a lány csupán annyit szeretett volna, hogy a baba Lali csodálatos génjeit örökölje.

Ő azonban sajnos nem élt ezzel a remek lehetőséggel...

Fel kell hagynia álmával az Éjjel-Nappal Budapest Vandájának http://www.life.hu/drlife/20141216-ejjel-nappal-budapest-vandajat-muteni-kell-egy-korabbi-sportserules-miatt-veget-er-rudugro-karrierje.html Az Éjjel-nappal Budapest Vandáját egy korábbi sportsérülés miatt műteni kell, így előreláthatólag kénytelen lesz felhagyni nagy szerelmével, a rúdugrással. Dr. Life Szerelemre vágyik az Éjjel-Nappal Budapest szépfiúja http://www.life.hu/intim/20140707-kristof-az-ejjel-nappal-budapest-szepfiuja-szerelemre-vagyik-de-tul-magasra-tette-a-lecet.html ÉNB Kristóf nehéz eset, hiszen tele van elvárásokkal és a tökéletes nővel hajlandó csak szóba állni. Intim Origo Lánynak született, de fiúként él az Éjjel-Nappal Budapest Szabija http://www.life.hu/bulvar/20140612-lanynak-szuletett-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-szabi-aki-fiukent-eli-eletet.html Szabiként költözött be az Éjjel-Nappal Budapest Hannájának albérletébe egy új szereplő, aki a civil életben lánynak született. Szabit valójában Dalton Zsófinak hívják, aki azt sem bánja, hogy a tévénézők fiúnak hiszik. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.