Hal a tortán Vajtó Lajos kóstolás család Varga Viktor anyatej Fésűs Nelly műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Addig unszolta kérésével az énekes Fésűs Nellyt, hogy a színésznő – családja beleegyezésével – a saját anyatejét szolgálta fel különleges fogásként a Hal a tortán adásában. 

Nem akármire fente a fogát egész héten Varga Viktor. Az énekes, aki igencsak összemelegedett Bálint Antóniával a Hal a tortán adásában, Fésűs Nelly anyatejét szerette volna megkóstolni már jó ideje.

Forrás: facebook/Varga Viktor
Az érintetlen és szőrös puncijú lányokra bukik Varga Viktorhttp://www.life.hu/intim/20141211-varga-viktor-enekes-a-tv2-edes-elet-sztarja-szereti-a-szoros-es-szuz-lanyokat.htmlVarga Viktor szakítása óta nem fér a bőrébe. Legutóbb arról vallott, hogy milyen számára az ideális intim testrész és miért éppen a szűz lányok jönnek be neki.Intim--Halálos fenyegetést kapott Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20141205-varga-viktor-enekes-halalos-fenyegetest-kapott-amiert-a-kasza-showban-letolta-a-nadragjat-fejen-a.htmlA szabad szellemű énekes a Kasza! show-ban tolta le a gatyáját, fején a szent koronával. Ez olyan gyűlölethullámot váltott ki az emberekből, hogy sokan kívánják az énekes halálát.TV + BulvárOrigoVarga Viktor majdnem pélót villantotthttp://www.life.hu/bulvar/20141202-varga-viktor-zenesz-enekes-a-szupertv2-kasza-tibi-kasza-cimu-showjaban-levetkozott.htmlAz extravagáns énekes ismét egy különleges performansszal sokkolt a Kasza! showban. Még szerencse, hogy alsónadrága helyett, a keze a helyén volt...TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.