„Ez így nem mehet tovább!" - Kifakadt Hujber Feri felesége

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc életveszély intenzív osztály stressz kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri felesége, Cynthia szerint a színész nem fogta fel, hogy életveszélyben volt. Az asszony azt mondja, alaposan át kell gondolniuk az életüket, ha Feri kijön a kórházból.

Hujber Feri szilveszterkor került a Nyírő Gyula kórház intenzív osztályára. A rosszullétet a kimerültség, a stressz, a legyengült immunrendszer és a szívproblémák okozhatták. A színész már jobban van. Felesége szerint azonban Feri nincs tisztában azzal, milyen veszélyben volt az élete, nincs betegségtudata.

Forrás: TV2

„Biztos vagyok benne, hogy ez így nem mehet tovább. Az elmúlt években egy percet sem pihent. Sem ő, sem a család... ha hazajön a kórházból, el kell gondolkodnunk azon, mit csinált, mit csináltunk rosszul az elmúlt években" – fakadt ki a Story magazinnak Cynthia, aki hozzátette: ha még idejében kiszáll ebből a mókuskerékből Feri, akkor minden esélye megvan arra, hogy változtasson az életén.

A színészt odahaza neje mellett két gyermeke is várja.

„Ciciben nem voltam túl erős" – így nézett ki a 14 éves bikinis Bálint Antónia http://www.life.hu/bulvar/20150108-balint-antonia-14-eves-bikinis-fotojat-mutatta-meg-a-fem3-cafe-cimu-musorban.html Bálint Antónia a Fem3 Café című műsorban beszélt gyerekkoráról és mutatott magáról sosem látott fiatalkori fotókat. És persze szóba került Varga Viktoros románca is... TV + Bulvár Origo Fésűs Nelly anyatejét kóstolgatta Varga Viktor http://www.life.hu/bulvar/20150108-fesus-nelly-anyatejet-kostolta-meg-varga-viktor-a-hal-a-tortan-adasaban.html Addig unszolta kérésével az énekes Fésűs Nellyt, hogy a színésznő – családja beleegyezésével – a saját anyatejét szolgálta fel különleges fogásként a Hal a tortán adásában. TV + Bulvár Papp Gergő nem vezeti tovább az Aktívot http://www.life.hu/bulvar/20150108-papp-gergo-egy-idore-lekerul-a-tv2-kepernyojerol-az-aktivot-gombos-edina-egyedul-vezeti-majd.html Papp Gergelyt elküldik a TV2 Aktívjából, így a várandós Gombos Edina egyedül vezeti a műsort. Legalábbis egy darabig... TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.