Velük indul a nap: alaposan megváltozott Czippán Anett élete

reggel TV2 Mokka reggeli műsor napirend Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett csak pár napja vezeti a TV2 Mokkáját, így még szoknia kell a hajnali kelést. Az első hét tapasztalatairól faggattuk a Life.hu Velük indul a nap című sorozatában.

A Mokka új műsorvezetőjének másik csatornája, a FEM3 reggeli adásába 8 óra után kellett beérnie, most azonban fenekestül felfordult az élete. A kisfiát egyedül nevelő édesanyának nemcsak a korai keléshez kell hozzászoknia, hanem ahhoz is, hogy nem ő viszi a gyerkőcöt az óvodába, amikor reggelente dolgozik.

Forrás: TV2

"Visszatértek az iskolás éveim érzései, amikor vidéken laktunk és nagyon korán kellett kelnem, hogy beérjek a fővárosi iskolába. Apukám keltegetett, legalább 15 percig próbálkozott életet verni belém, majd a 6 órás busszal sikerült elindulnom."

Anett a Life.hu-nak elárulta, hogy soha nem szeretett korán kelni, igazi éjszakai bagoly típus. Az anyaság azonban magával hozta a változást is. Nem lett ugyan pacsirta, de kénytelen kipattanni az ágyból, ha úgy hozza az élet. "Egy anya megszokja, hogy éjszaka akár többször is ki kell pattannia az ágyból a gyerekéhez. Az viszont biztos, mostantól a telefonomon a legdurvább ébresztőhangot állítom be, hogy mindenképpen felébredjek" - mesélte.

"Az új feladatom előtt volt időm Olivér felkészítésére, a mokkás reggeleken nyilvánvalóan ő még aludni fog, mikor nekem már indulnom kell. Az apukája sokat segít, ilyenkor a legtöbbször nála alszik majd, és ő viszi óvodába, de szerencsére édesanyámra is tudok számítani" - mondta Anett, aki tavaly augusztusban vált el férjétől, Rendes Zoltántól. A pár öt évig élt együtt - nagyon szerelmesek voltak egymásba, de a mélyrepülés után a házasságukat már nem tudták megmenteni.

"Reggelizni általában a kocsiban szoktam. Amikor a FEM3-nál vezetem a reggeli műsort kicsit később kell beérnem, van időm egy szendvicset készíteni. A mokkás napokon ezt inkább előző este összekészítem. Helytelenül bár, de sokszor hagyom el a reggelit, élő adás előtt viszont ezt nem tehetem meg. Hajlamos vagyok ugyanis a hirtelen rám törő farkaséhségre” - árulta el Anett.

Velük indul a nap: Novodomszky Éva reggelente csak nevet feledékeny fiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150106-igy-kezdodik-novodomszky-eva-mtva-musorvezetojenek-a-reggele.htmlNem kell hajnalban kelnie az MTVA műsorvezetőjének, hogy az M1 Család-barát című magazin kezdetével már tökéletes külsővel köszöntse a nézőket. Az ébresztőóra megszólalása után mégsem óvodás és iskolás kisfia ébresztése az első gondolata, hanem egy harmadik hímneműről, Zeniről gondoskodik. A Life.hu új interjúsorozatában olyan műsorvezetőkkel beszélgetünk, akik ott vannak velünk, amikor indul a nap.TV + Bulvár--Tatár Csilla vállalja, hogy kifizeti a milliós kötbérthttp://www.life.hu/bulvar/20150108-tatar-csilla-kifizeti-a-tv2-nek-a-millios-kotbert-ha-volt-munkaadoja-igenyt-tart-ra.htmlA TV2-től a köztévéhez igazoló Tatár Csilla saját zsebből fizeti ki a milliós kötbért a TV2-nek.TV + BulvárOrigoTatár Csilla felmondott, távozik a TV2-tőlhttp://www.life.hu/bulvar/20141208-tatar-csilla-musorvezeto-tavozik-a-tv2-tol.htmlVujity Tvrtko után TV2 újabb vezető arca távozik a csatornától. Tatár Csilla 12 év után döntött úgy, hogy továbblép.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.