Pataki Szilvia Barátok közt Kalamár Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Enikőt megformáló lány szerződését 2015-re már nem hosszabbították meg. 

Ahogy a Life.hu is megírta, a Barátok közt producere, Kalamár Tamás 17 év és több mint 7000 epizód után kiszáll a sorozatból. Helyébe kreatív producerként Rozgonyi Ádám lép. A sajtóhírek szerint a szereplők félnek, többen aggódnak az állásuk miatt, és nem tudják, mit hoz a holnap. A sorozat színészeit villámcsapásként érte a hír, volt, aki a napilapokból értesült a producer távozásáról. Arról is pletykáltak, hogy több szereplőnek nincs is érvényes szerződése, amelyet azonban Kalamár cáfolt.

Forrás: RTLKLUB

"Az Enikőt alakító Pataki Szilvia az egyetlen, akinek a szerződését az idei évben nem hosszabbítottuk meg, rajta kívül minden szereplőt láthatnak a nézők 2015-ben is" - nyilatkozta.

A korábban a Megasztárban is feltűnt lány most a Facebookján köszöt el rajongóitól, csupán ennyit írt: "búcsúzom". Szilvi természetesen nem azonnal tűnik el a képernyőről, még több hónapig látható lesz a sorozatban.

Börtön fenyegeti Palmer Izsákothttp://www.life.hu/bulvar/20150110-a-tv2-rising-starjanak-szereploje-palmer-izsak-bortonbe-kerulhet.htmlAz osztrák hatóságok szerint a fiúnak nem a Rising Star színpadán kellene slágereket énekelnie, hanem egy laktanyában katonáskodnia. TV + BulvárOrigoBelecsúsztak Kulcsár Edina autójábahttp://www.life.hu/bulvar/20150109-belecsusztak-kulcsar-edina-autojaba-az-onos-eso-miatt.htmlFacebookján figyelmeztette rajongóit Kulcsár Edina a csúszós utakra. Az ő kocsija is megsérült péntek reggel.TV + Bulvár--Ostoba hajasbaba, szexőrült rosszfiú, naiv lányka vagy budai úrigyerek nyeri a ValóVilág 7-et?http://www.life.hu/bulvar/20150106-a-valovilag7-jatekat-ki-nyerheti-vv-dora-vv-edina-vv-zsuzsa-vv-fanni-vv-dennis-vv-laci-vv-maci-vv.htmlA feléhez közeledik a ValóVilág hetedik szériája. Már csak kilencen vannak játékban és bár elméletileg mindegyiküknek van esélye, hogy megnyerje a fődíjat, a szereplők Facebook-oldalait nézegetve valójában csak néhányan jöhetnek szóba, mint lehetséges győztesek. Kérdés persze, hogy a valóvilágosok közösségi oldalainak követői ugyanazok-e, mint akik az applikációt használják, és a lájkok számából lehet-e következtetni a villalakók népszerűségére.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.